Kategori: Asymmetrisk clusterfuck

En felaktighet i alla påståenden kring mig.

Jag kan säga att jag ALDRIG i hela mitt liv blivit kontaktad av vare sig Australiensisk polis eller någon familj som vill att bilder jag påstås ha publicerat skall tas bort. Det har helt enkelt inte skett. Det kommer hatarna såklart aldrig tro på men så är det, det har aldrig hänt, jag har aldrig på något vis haft en sådan förfrågan eller kontakt.

Däremot har jag varit i kontakt med många olika myndigheter i olika länder i olika yttrandefrihetsrelaterade frågor, bland annat Tyskland. Men aldrig någon från Australien (däremot har en sak jag varit inblandad i varit diskuterad i Australiska senaten). Men då hade de ingen kontakt med mig och jag aldrig haft med dem.

Tro vad ni vill men så är det. Det är helt enkelt en dum myt som jag inte vet varifrån den kommer.

Därtill, när jag arresterades hade jag förändrat mitt liv. Tagit kontakt med socialen för första gången i mitt liv. Bett om hjälp för min missbruksproblematik och mycket annat. Jag började gå på olika program för att hjälpa mig och de gjorde det. Jag blev bättre och bättre, det tog längre och längre tid mellan återfallen. Jag började också sälja några av mina skelettdelar, mitt intresse för humanoosteologi hade svalnat. Hela tiden bad jag själv om vård. Jag hade förändrat mitt liv i grunden och jag rörde knappt datorn och Internet under ett års tid. Augusti 2010 tror jag att jag skickade det sista emailet med datorn under den perioden och jag åkte fast September 2012. Alltså två år(?) utan kontakter med email.

Alla hemsidor jag ägt har jag lagt ned eller misskött så att de inte existerar längre vad jag vet. Detta hände under samma tidsperiod som de övriga.

Så nu slutar vi alla prata skit. Om något fått mig till att bli en “sämre” människa är det den behandling jag råkat ut får. Jag har varit i helvetet i mina känslor och tankar kring hämnd och mycket annat. Innan jag åkte fast så var det folk som hade gjort mig illa eller vad skyldiga mig pengar jag hade innan min påbörjade förändring December 2010 då kunde jag vara riktigt grym men när jag förändrades och drogerna försvann och jag började på KBT med mera (på egen begäran) struntade jag i allt jag till och med upphörde att vara arg över saker och ting. Allt kändes så litet och trivialt men jag var nöjd (även om jag ville göra slut med min dåvarande flickvän). Tragedin September 2012 var början på en regression till gamla jag. Först började det med en jättelik sorg därefter en fruktansvärd ilska över den skada jag orsakats av falska anklagelser, uthängningar och mycket annat (det tackar jag Kristina Ehrenborg-Staffas för).

Jag ville verkligen hämnas, jag ville slakta de jag hatade och hamnade i dåligt sällskap (igen, mycket pga den utanförskap jag led av vid tillfället). Alkoholen kom in i bilden igen och ilskan styrde, jag drevs av hämnden men också vissheten om att jag hade rätt, fullständigt helt jävla rätt. Utöver att jag hade rätt i mitt rättsmål (vilket jag senare friades från griftefridsbrott i Hovrätten) hade jag också rätt att göra vad jag ville med de människor som skadat mig. Jag gick vid denna tidpunkt hos rättspsyköppenvård samt hade en övervakare. Alla var jättebra och fina människor och de märkte hur jag förföll i hat och avsky för samhället och allt och alla. Jag kallade till och med min övervakare “Du är bara inget annat än en jävla plit” och det var verkligen tragiskt att jag lät det gå ut över henne. Min övervakare är verkligen en av de finaste och mest godhjärtade människor jag träffat och hon tog min ilska och sorg på ett väldigt bra vis. Förövrigt var den rättspsykiatriska behandlingen jag dömdes till nästan identisk om inte lite slappare än den vår jag själv hade begärt innan jag åkte fast.

Men turligt nog hände en fruktansvärd sak som jag överlevde som fick mig att tänka om. Jag hade redan lämnat sådant bakom mig, det var dags att rycka upp mig igen (jag krävde av rättspsyk att jag skulle komma in varje dag och blåsa för alkohol med mera och fick göra det). Jag vann i hovrätten emot den enligt mig bevisligen lögnaktiga åklagaren Kristina Ehrenborg-Staffas och träffade en underbar kvinna som jag numera är förlovad och sambo med. Hon är min drömkvinna. Ilskan kvarstår fortfarande men den eroderar för varje dag som går, jag är snarare på väg tillbaka emot sorg igen. Hämnd av den natur jag ville förr känns avlägsen idag och jag har en kvinna jag älskar att tänka på framför mig själv. Att jag säljer mina skelettdelar idag är av samma anledning som när jag åkte fast, jag är inte lika intresserad av ämnet längre.

Ovanstående är mer öppenhjärtlig än vad någon av er Flashback fegisar skulle våga skriva om er själva. Men jag är orädd för allt, till skillnad från er som är så fega. Nätets största fegis är näthataren, så är det bara. KVL’s avbön är ett stort undantag, det var rörande läsning.

Men Flashback har bara gjort skada, jag kommer ge igen det kan ni alla vara säkra på. Naturligtvis vet jag att jag endast kan skada Flashback, hemsidan kommer bara flytta runt och fortsätta förstöra liv. Men Flashback kommer föra sig något väldigt uppenbart, ett mer repressivt samhälle vad gäller Internet. Större befogenheter till Polis vad gäller nätrelaterade brott samt ett samhälle som kommer möjligen vara bara början till slutet för Flashback och det har vi endast Flashback själva att tacka för. Frihetens dödgrävare brukar ofta vara dess profitörer och de som missbrukar den. Jag personligen skulle inte ha något emot Internetkörkort eller liknande. Jag skiter nämligen i Internet.

Flashback är inte yttrandefrihet, det är en illusion. Vilken idiot som helst borde kunna se igenom det. Jag har stått på yttrandefrihetens barrikader med risk för mitt liv mer än troligen 99,9% av de som är aktiva på forumet. Jag har vågat, jag har sagt till folk jag håller inte med dig men jag hjälper dig att få ut ditt budskap. Men jag har aldrig näthatat på det vis som Flashback gör.

Självklart kommer trollen på Flashback missförstå eller vantolka detta inlägg som hot eller hur patetisk eller sjuk jag är. Men det är så de är men de växer också upp en vacker dag.

En ursäkt kan betyda så mycket

Efter ett långt telefonsamtal med den unga mannen som gjorde dataintrång på min email inser man att även de man kan vara riktigt arg på också förtjänar förståelse.

Den unga mannen led svår samvetskval under vårt samtal och erkände samtliga gärningar. Men det är okej, jag har lovat att förlåta alla som ber om ursäkt och identifierar sig. Egentligen hade jag en diabolisk plan för den här killen. Jag skulle dra honom igen inför rätta för förtal. Men efter en lång och uppriktig diskussion och medmänsklighet försvann alla begär efter hämnd.

Jag förlåter honom och hans ord har varit uppriktiga. Jag har haft samtal med flera näthatare vid det här laget som jag grävt fram och historien känns igen. De följer med gruppen, det blir ett spel och man glömmer att det finns en människa bakom. Återigen alltså, möjligen kan det vara en åldersfråga. De här som följer strömmen brukar ofta vara yngre. De riktiga, de sjuka näthatarna som mrsmagoo, Theron mfl är medelålders och har något allvarligt fel i huvudet.

Men den unga mannen som fälldes för dataintrång emot mig var också upprörd över att han kände sig så bedragen av media och åklagaren. Hur de kunde skapa en sådan stämning. Att media skriver när det är snaskigt är bara att förvänta sig. Men en åklagare har ansvar, Kristina Ehrenborg Staffas satt och ljög världspressen i ansiktet under presskonferansen om bårhuskoder och en del annat. Hon till och med hänvisade folk till att besöka Flashback där mitt liv ödelades tack vare henne och hennes fantasier. Jag kommer aldrig glömma och förlåta det, det kan jag lova.

Men en person som matas med information som är felaktig och sedan hypas med löpsedlar är också många gånger ett offer. Offer för desinformation.

Jag förklarade för den unga mannen varför det blev så fel så som jag förklarat för andra Flashbackare. Det rör sig om att när man hamnar på Flashback drabbas man av en värdeförskjutning med tiden, en förskjutning av känslan av rätt och fel, verklighet och fantasi som kan jämställas med kognitiv dissonans. En sorts förtrollning som bara bryts av att stänga av datorn eller sluta besöka sidan. Flashback är skadlig, det är en samhällsfara som fostrar ungdomar till att bli Internetpsykopater. Nu är det bara dags att dra pluggen ur skithuset.

Jag är villig att förlåta alla, jag vill verkligen det, enda krav jag har är att personen identifierar sig med sitt Flashback nick samt sin verkliga identitet. Därefter förlåter jag. Erbjudandet kommer inte kvarstå för evigt.

ASF, jag vill tacka dig för det fina brev du skrev på Flashback och jag tror du nog öppnat många ögon med den öppenhjärtliga bekännelsen. Av vårt samtal att döma så är du en bra människa med mänsklighet som ett starkt karaktärsdrag. Jag är imponerad. Faktiskt känns det som jag själv blev bättre av din öppenhjärtlighet och inspirerande ärlighet. Jag blev i alla fall rörd.

Lycka verkligen till nu ASF!

Det var tio små näthatare… (Ändrat)

Idag fälldes användaren karlvonlinne på Flashback i Luleå tingsrätt för dataintrång på ett av mina konton. Straffet blev 2500 kr i dagsböter.

Jag outar inte den unga mannens namn så han får en chans till bättring och ta tag i sitt liv.

Såhär är det och jag har sagt och skrivit det tidigare, alla som ber mig om ursäkt och identifierar sina identiteter på Flashback kommer jag förlåta detta gäller även de riktigt grova förtalarna som exempelvis wildis, mrsmagoo mfl även om jag redan har era identiteter.

Men jag tänker inte gå till polisen med er alla. En hel del tänker jag ta hand om själv. Rättsväsende existerar egentligen inte i det här landet, jag kan det där bättre själv. Kom ihåg jag är en blodhund och har ett riktigt stort antal identiteter på personer från Flashback. Dessa kommer släppas för omvärlden i små stycken men inte via oss. De kommer släppas via andra, media som kommer därmed ta på sig det juridiska publicistiska ansvaret vilket innebär att vi i SIG-Gruppen INTE kommer bli ansvariga för uthängningar eller gatlopp ni kommer få utstå. För det är inte bara vad ni gjort emot MIG som kommer lämnas över utan alla brott ni begått samt många andra ni förtalat.

Tro mig, vi kan ta reda på vem vi vill och det är bevisat nu. Det var jag som sagt till polisen att kontrollera våra uppgifter om karlvonlinne med hans spelbongar. Först skrattade polisen att det kunde man inte göra men de gjorde det ändå och pang var det kalas.

Tro mig dessutom när jag säger detta INGEN aktiv medlem på Flashback kommer sparas hur snäll eller bra du än varit. Har vi eller fixat din identitet kommer vi lägga ut den. Om du är brottsling kommer vi möjligen lämna över det till polisen först såvida jag inte vill göra ditt liv till ett levande helvete. Jag kommer aldrig glömma dem smärta jag åsamkats på felaktiga grunder men jag är villig att förlåta just nu. Det har ni mitt ord på men när det upphör är ni fria byten allihopa.

Om jag kan skall jag släcka Flashback och dess medlemmar, men jag har ett liv, flickvän och vardagliga saker också. Något jag inte tror näthatarna har, annars hade de inte som mrsmagoo suttit 24/7 och kastat bort sina liv på något så meningslöst som Internet.

Skäms på er, vidriga små sjuka människor som näthatar och framför allt skäms på er som moderar Flashback. Ni är vårt främsta mål.

Näthatare är inte så dolda som de tror. Åtal mot en av dem för dataintrång!

Jag har sagt det från början att jag skulle ta varenda en som skadat mig och gräva fram deras identiteter. Folk på hatsiten Flashback trodde inte på det och en del har till och med hånat mig för detta. Men detta har endast sporrat mig, att utmana mig gör mig bara mer engagerad. Jag kommer ta reda på identiteten på varenda en som jag vill, personer som orsakat mig och min familj faktisk skada. Resten som kommer med av bara farten kommer vi outa ändå.

GP skriver bra om ett av de mål som gått till åtal. FUPen var en underhållande läsning men så är det.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2298438-atal-for-dataintrang-hos-skelettkvinnan

För mig är det inte viktigast att åtalet leder till fällande dom, det viktigaste är att det blivit ett åtal från första början. Nu är det bevisat att jag kan gräva fram identiteten på en näthatare och i detalj ta reda på vem personen ifråga är. Att dra en näthatare inför rätta är precis vad som behövs och min förhoppning är att folk överlag kommer att tagga ned och lidandet som orsakas på Internet kommer minska i allmänhet.

karlvonlinne: flashback.org/u664185

alexczi: flashback.org/u672131

hazzear0: flashback.org/u756550

Extramask: fragbite.se/user/127430/extramask

Är alla en och samma person. Nu vet ni det, vi är helt säkra.

Vi har identiteten på ett stort antal till personer över hela Sverige från Flashback. Tro mig när jag säger det här, vi kommer aldrig att ge upp. Vi jobbar med lagliga medel och bygger våra dokument på tung bevisning, vi pekar inte ut någon hip som happ. Vi gör det endast när vi är absolut säkra. Vi gör inte jobb på beställning och vi antar inte utmaningar. Vi jobbar på vårt vis och tar oss den tid vi behöver. Vi är inte hatfyllda extremister som folk på hatforumet Flashback. Vi tror på förlåtelse, jag har själv förlåtit ett antal personer som skrivit fruktansvärda saker om mig i tråden om mitt rättsfall. En del av dem har blivit vänner. Vi förstår näthatets mekaniker på ett helt annat vis numera och kan se att det är en liten minoritet mycket störda individer som är drivande medan de flesta övriga hänger på utav bara farten utan insikt att det är en människa med känslor de skadar eller sårar. Men det är en sorts tillfällig sinnesförvirring har vi lärt oss.

Vi kommer ta alla vi vill ha, vi kommer förlåta de som ber om ursäkt och är värda det. Framförallt kommer vi försöka i den mån det går göra det omöjligt för er att använda Internet igen med era tidigare användare alternativt nya, hittar vi dem kommer vi outa dem.

Det är värt att påtala att Flashback har raderat trådarna där intrången på mitt konto skedde. Om det är möjligt kommer jag vilja att åtal skall väckas emot Flashback för medhjälp till dataintrång eller liknande brottsparagraf.

Flashbackgrävarna den stora bluffen!

De slår sig för bröstet, de tror de är något och de ger framför allt legitimitet för det kriminella forumet Flashback i omvärlden och medias ögon. De har till och med vunnit pris åt forumet som gladeligen triggar och trycker på att folk skall ta livet av sig eller hetsar emot folkgrupp osv. Pedofilforumet med trådar om hur man bäst kidnappar barn för att ha dem som sexslavar är minst sagt speciell eller den numera borttagna tråden hur man tränar sina egna barn till att bli ens egna sexslavar. Sexslavstråden plockades inte bort pga Flashback ville det utan att de böjde sig för publikstormen som höll på ruska om hela Flashback. De räddade bara sina egna stjärtar inte yttrandefrihet. För det måste ni alla vara medvetna om, Flashback är en ekonomisk vinstdrivande verksamhet vars vinst handlar i mångt och mycket om att just skada andra människor.

Hamilkar moderator på Flashback som tog emot priset ingår egentligen inte i Flashback-grävarna utan eftersom han stått öppet med vem han är så kunde och vågade han offentligt vara där och representera dem. Hamilkar är en okej person, en av de få Flashbackanvändarna vi hittat som faktiskt har en imponerande meritlista han är nämligen professor i molekylärbiologi. Vi vet vem han är och var han jobbar men det är inget underligt med det han är själv öppen med det som sagt.

Men i övrigt består de flesta av de vi faktiskt tagit reda identiteten på synnerligen missanpassade individer som lider av mängder av olika handikapp. På Internet döljer de dock allt detta i regel och framstår som vita riddare utan någon fetma, kroppsliga lyten som dvärgväxt eller liknande. De är också många gånger psykiskt sjuka människor. Flera av dem är dömda eller varit misstänkta för brott, en är till och med en dråp-mördare och satt på rättspsyk i flera år (samma person fördömer mig som psykopat…ja snurrigt det kan bli när inte haspen är på). Därefter har vi en annan man som bland annat förtalat mig men bett om ursäkt, han är fet stackare ful som stryk som inte bara var med och skapade ett falskt sjukintyg i en terrorkampanj för att förtala en oskyldig kvinna på Flashback han var också inblandad i att organiserat en våldtäkt på sin föredetta flickvän som hade lämnat honom (men kom undan detta eftersom hans mamma är en mycket känd advokat). Varför inte ta den unga Göteborgsmannen som försvarar Flashback över hela nätet som lider av Peter Pan komplex och är sexuellt intresserad av barn, ja inte väldigt små barn utan mer barn som är i hans egna mentala ålder småflickor helt enkelt (personer med sexuell attraktion till barn brukar ha en så kallad AOA = Age Of Attraction dvs vilken åldersgrupp de intresserar sig av och i vissa fall kan dessa vara riktigt snäva) som med en mycket allvarlig sjukdomsbild med och runt sig fullkomligt äts upp av sina egna inre smärtor och liksom det barn han är slår han utåt istället för att bearbeta sina egna problem. Han har nu i och för sig blivit bannad från Flashback för att posta barnpornografi (att det inte är tillåtet är enbart för att Svensk lag inte tillåter det annars hade de tillåtit det) i folkmun skulle han kallas för en pedofil. Japp Flashbackare i ett nötskal. Vi har hur många som helst!

Men åter till grävarna.

Vad har de uträttat, min pappa har på sin blogg http://ifolkets.intre.se/ plockat ned dem ganska bra men det måste påtalas mer och mer.

Naturfotografens manipulerade foton: Det är det som gjorde att Flashback vann pris när de “avslöjade” det. Det är detta gräv som gjorde att en formell grupp bildades inom Flashback och flashbackgrävarna blev ett känt namn. Användaren Lodjuret skapades då eftersom Terjes bilder ofta handlade om just Lodjur. Men sanningen är den att folk redan innan hade påtalat att bilderna såg manipulerade ut. En journalist meddelade exempelvis Jägarförbundet att bilderna såg manipulerade ut långt innan något gräv ens hade börjat. Flashbackgrävarna körde bara på det spår andra redan lagt ut och påtalat.

Att de får äran för att stulit andras teorier/arbete och ta åt sig hela äran är ett svineri och skamligt av Sveriges Radio att ge dem ett pris för detta! Skäms för fan ni som är ansvariga bakom det.

För Flashbackgrävarna är hänsynslösa sjuka internetparasiter som i sina så kallade gräv förstör liv. Terjes familj hängdes ut på ett ytterst smaklöst vis. Alla dessa människor sätter sina klor i förstör de mängder av liv vid sidan om och oskyldiga hängs ut i jakten.

Då kommer vi till den så kallade “Kattmördaren” i Högsbo Göteborg. De pekade ut mängder av oskyldiga stackars killar, flera blev förföljda och misshandlade och mordhotad. Familjer hängdes ut. Men när fel person med “säkerhet” hängdes ut kontaktade den verkligare kattslaktaren dem och sade att han var den riktiga därmed genom tur fick de rätt person genom priset av att förstöra livet för en annan och dennes familj! De lurade en liten gosse till en annan site där de fick hans IP, vilket visar att de hade och göra med ett barn att göra som inte är IT-kompetent och narcissistiskt lagd. En sådan person kan vilken idiot som helst lura. De är alltså inte skickliga, de är inte smarta. Var det värt alla de personers liv och familjers liv som blev uthängda och mycket traumatiserade? Nej, bara en sjuk människa kan tycka det eller en insiktslös idiot som inte förstår hur hemskt det är att bli uthängd och få sitt liv ödelagt av internetriddare som är för fega för att stå för vilka de är tillskillnad från mig exempelvis. Jag utmanar er men ni är fega små grisar som inte vågar gå utanför er anonymitet.

Göteborgsposten gjorde en träffande analys rörande Flashbackgrävarna: “En uppenbar paradox i sammanhanget är att nätforumet både löst brottet och orsakat nya. “

De lider av narcissistisk hybris själva och i sin iver att få rätt slänger de ut alla kroka de kan och har och någon måste nappa. Men genom att slänga ut alla krokarna förstör de hundratals liv, tusentals skulle jag tro. Flashback och Flashbackgrävarna måste stoppas. Det måste vara ett slut på den socialpornografiska ondska som tillåts husera i Sverige. Genom sin fejkade samhällsnytta ger de kriminaliteten legitimitet och gör Flashback rumsren. Det kan ingen människa med empati tillåta och har man insikt i hur det fungerar fattar man att Flashbacks bra delar är deras värsta delar…ondskan legitimeras!

Flashbackgrävarna kommer själva bli grävda och outade för hela världen. Ni kommer visa er vara egocentriska, vissa feta andra djupt mentalt sjuka och en del fult normala och högfungerande om än med så skadad självinsikt och moral att ni inte förstår att ni skadar andra genom era gräv, en del kommer verka högfungerande men vid närmare granskning kommer en mycket allvarlig sjukdomsbild visa sig som alla ser utan personen själv (så som alla andra Flashbackare vi tagit reda på identiteten på visat sig vara). Ni är naturintresserade, djurintresserade och vissa av er är specialiserade inom fotografi och därmed bildmanipulation. Vi kommer ta er, ni kanske inte gjort något olagligt men ni skall få smaka på vad ni gett andra. Ni kommer bli uthängda över hela världen och på Flashback, ni kommer tvingas överge era användare som ni i er sjukliga hybris ser som en förlängning av er egna personlighet. Det kommer kännas som att ni får era fingrar avskurna…men allt som händer är att ni måste inse att det finns en värld utanför Internet. Lämna tangentbordet och upplev den världen…bara en rekommendation för er egna hälsas skull. Ni kan skaffa vänner, jag lovar det kommer gå bra.

Gott nytt år och nya krafter

I år skall jag ta sikte på det kriminella forumet Flashback, jag är medlem i SI-grävarna en grupp som försöker sänka näthatet på Internet. Vi har tagit reda på identiteten på ett stort antal användare på Flashback däribland en bunt moderatorer. Många överraskningar utlovas i den attack-form jag kallar för asymmetrisk clusterfuck.

Ni har bara er själva att skylla era idioter, jag har lovat i Radio och jag har med hjälp av den grupp jag tillhör hållit det löftet.Jag har 4 år på mig att sätta dit er och jag kommer att göra det. Men ni kommer bli utomordentligt överraskade hur vi kommer gå tillväga. Ja en del av kommer till och med bli personligen överraskade.

Mer säger jag inte haha.

PS: Den grupp jag tillhör jobbar bara med lagliga medel, om jag personligen gör det får ni se. 🙂

flashbacklogo