Kategori: Aminogatan

Justitiemord och Sverige

Sverige är ett land hårt kritiserat av Amnesty, FN och Röda Korset för obefogade häktningar och att häktning används som ett redskap för att bryta ned folk. Att sitta häktad, isolerad är bland det värsta som man kan råka ut för, det är egentligen sådan tortyr, att under min häktningstid lånade jag en bok om människan. Boken hade ett litet avsnitt mitt i allt om isolering och påverkan av det…det hävdades om jag minns det rätt att det kan anses som en av de värsta former av tortyr en normal människa kan råka ut för.

I Sverige, med ett genomruttet rättsväsende där vi alla bevisligen inte är “Lika inför lagen” används häktningarna så grymt att Sverige till och med kritiserats av Nigeria. OM Nigera kritiserar Sverige för häktningar och hur lättvindigt det går till är som att seriemördare skulle säga till en serievåldtäktsman att personen borde lägga av och liksom respektera människor lite mer. Så illa är det gott folk.

Marianne Ny, en av Sveriges mest kända åklagare inlånad och polisanmälare i det bisarra julkortsmålet, till att efterlysa Julian Assange och troligen mest internationellt avskydda åklagare anser följande:

”Först då mannen frihetsberövas och kvinnan i lugn och ro hinner få lite perspektiv på sin tillvaro, får hon en chans att upptäcka hur hon egentligen behandlats, säger Marianne Ny, åklagare vid åklagarkammaren i Kristianstad. […] Genom en lagföring lyfter rättsväsendet över ansvaret på den som tillgriper våld. Marianne Ny menar att lagföringen har en god effekt som skydd för kvinnan, även i de fall gärningsmannen åtalas men inte döms.” – Den nya kvinnofridslagen 2001 sidan 12.
http://www.domstol.se/Publikationer/Rapporter/Kvinnofridslagen.pdf#page=28&zoom=auto,-43,576

Vad vi ser här är att personen, mannen i det här fallet men de resonerar likadant oavsett brottsmål, skall anhållas, häktas med mera även om det inte leder till åtal. Men det riktigt smutsiga och den stora elefanten som alla borde se är att texten implicerar även att männen (i det här fallet) som inte ens har åtalbara mål emot sig isoleras.

Det är bevisat att långa häktningstider som är tortyr för den isolerade kan också bidra till falska erkännanden. Vilket passar som handen i handsken för ett rättssamhälle vars enda mål är att döma, oskyldig som skyldig.

Flera exempel på grova justitiemord eller övergrepp från samhällets sida gentemot oskyldiga, utöver mig själv är exempelvis:

Allmänläkaren och Obducenten och Catrine da Costa som aldrig fick riktig upprättelse: http://www.mediemordet.com/ är en intressant källa för detta mål som förstörde så många liv. En av de anklagade fick för ett tag sedan frågan hur är livet idag och svaret var “Vilket liv, jag har inget liv.”. Precis så känner jag. Professor Diesen var en av de som började sprida nekrofilanklagelser runt sig och hela Sverige var i eld och lågor i detta fallet. Märkligt hur något kan vara så annorlunda men tända den socialpornografiska ådran i varenda statsanställda och mediaprostituerades hjärtan i eld och lågor.

Precis som i mitt fall. Numera jobbar Diesen och Leijonhufvud, hans moralkonservativa sidekick för att genomföra ett porrfritt övervakningssamhälle med kontraktssigneringar innan du ens kan ha samlag. Man börjar fundera varför de här människorna är så fixerade vid sex… De är dock de enda högt upp i samhället med rätt att påverka som sitter med i sådana organ, jag vet viktiga framstående åklagare som är med i något som heter kvinnolobbyn, direkt eller indirekt som kämpar för ett porrfritt Sverige och mycket annat som berör sexualitet. Sex är något fint och positivt men dessa sjuka hjärnor förvandlar det till något smutsigt och negativt.

Julian Assange: Marianne Ny som återupptog förundersökningen emot honom (han häktades kort därefter i sin frånvaro) trots att en annan åklagare redan lagt ned målet. Två kvinnor tillhörandes samma socialdemokratiska kristna förening har sex med honom och blir förnärmade när de inser hur det hela gått till. Sedan är såklart övergreppspoliser på dem och berättar för dem att de skall blivit våldtagna. Låter ungefär som Maria Brage som var den sista förundersökningsledaren i mitt mål. Alla ungar hon förgripit på sig med sina könsord för att övertyga dem är troligen oräkneliga. Enheten för specialmål vägrade lämna ut hennes akt till mig för det kunde skada hennes anseende privat…sedan när vi paragraffäktades lite kring offentlighetsprincipen förnekade han helt sonika att någon sådan inte existerade. Där satt jag med målnummer på ärenden där polisanmälan gjorts för sexuellt ofredande just mot denna oproffsiga övergreppsorienterade polis. Poliser har alltid rätt, även när de har fel. Det är en synnerligen farlig återvändsgränd Sverige hamnat i när Enheten för specialmål täcker upp och försöker skydda dem de skall övervaka ungefär som om de vore kollegialt korrumperade. Vilket de är. Alla bör spela in alla telefonsamtal man har med myndigheter, jag har förlorat mycket bevis tack vare att jag inte gjorde det. Maria Brage gav mig dock lärdomen och erfarenheten att göra detta när hon ville mästra mig i ett telefonsamtal hon ville göra till mig. Men det slutade tvärtom, hon fick veta att hon mött en person som inte är rädd för hennes bricka eller maktställning utan tvärtom genomskådat henne totalt.

Rättsväsendet är ruttet men så ruttet trodde jag inte tidigare. Men kampen fortsätter, de ruttna äpplena som drar ned hela rättsväsendets trovärdighet kommer avslöjas med tiden. Men kommer folk bry sig? Polisinformatörer och åklagarinformatörer som lämnar falsk information skyddas av rättsväsendet när de egentligen borde åtala dem för falsk
tillvitelse. Men polisinformatörer och liknande pack kommer få betala för den skada de gjort för en dag läcker uppgifterna om deras lögner. Det gör de alltid, tänk på det!

Sture Bergwall är ett kapitel för sig, alla sopar rent runt Kwasten och olämpliga arbetsmetoder från polisens sida och en psykodynamisk modell som sedan länge förkastats av seriös vetenskap.

Men inget förvånat mig längre i det här landet när, ja, jag avskyr Flashback men länken är här:https://www.flashback.org/t2263933 , när folk kan förvilla och bedra en hel generation myndighetspersoner. Om bara 10% av det som står i den tråden är sant så kommer jag se med glädje hur hela myndighetssverige kommer få sitta med dumstruten. Går
jag och lyssnar på en psykolog och allt det övriga så kontrollerar jag åtminstone sanningshalten först. Vem är Manuel Knight? Läs tråden men kom ihåg: Flashback säger inte alltid sanningen, som resten av allt som postas på Internet.

När blev Sverige såhär idiotiskt, mannen tjänar miljoner på vårt samhälles bekostnad och ingen rör en fena. Ovanstående är en av de få trådarna jag smygläser på Flashback för det är som att se en film om en amerikan som säljer mirakelmediciner utan verkan och alla nappar. Sedan kan det vara värt att påpeka att jag personligen finner en direkt avsmak inför det här amerikanska evangeliskt kristna metodiken som talarindustrin försöker sälja.

Den evangeliska pastorn Ted Haggard rådgivare åt dåvarande president Bush som nådde miljoner. Han åkte fast två gånger med metaamfetamin och manlig prostituerad, två gånger! Samma person fördömde homosexualitet och droger. Finns med i många dokumentärer innan allt kom till ytan där han pratar med barn i Gods Children, även professor Dawkins dokumentärer men även Religious av en amerikansk komiker jag glömt namnet på. I alla dessa dokumentärer står han vid sitt budskap och verkar helt i sin roll som den mycket mäktiga religiösa pastorn som likt talare i vårt land talar om hur du ska nå framgång.

Nu handlar det om rättsskandaler och rättsövergrepp.

Är Sverige hopplöst är mellanmjölken härsken och bör bytas ut?

Edit: Korrigerade en felaktighet rörande Assangefallet. Korrigerade även en del annat.

Vad är ett människoliv värt?

Egentligen är det mycket jag vill skriva och säga men orkar inte det får bli en annan dag. Jag tror egentligen inte på Sverige längre och staten och skadeståndsersättningar ligger på en nivå med 20-talet såvida det inte är ekonomiska brott eller liknande som drabbar högdjuren.

Men i övrigt tjingiling alla.

Jag vill också tillägga att bloggen är sedan en längre tid tillbaka friad från alla brottsmisstankar. Jag hade ett trevligt polisförhör med en polis från Borås som verkade anse det var minst lika löjligt som jag vad det gällde julkorten. Han tror det kommer bli nedlagt.

I övrigt, jag vill bara bli någon anonym och ha ett liv där jag återigen kan skapa nya relationer med andra människor utan att oroa mig att de googlar mig. Ni näthatare fattar inte vad ni gör. Men nu är flera av er dragna inför rätta och papprena lär komma snart. JK lär tar 8 månader minst. Jag vill gå vidare…

Sist men inte minst förstår jag inte varför feministgrupper verkar se mig som en hjältefigur eller offerhjälte. Världen är upp och ned men någon får gärna förklara som om jag är ett barn…

Poliser brukar våld mot folket ostraffat

Först vill jag säga att det finns bra poliser, de flesta är faktiskt bra. De jag minns är dock de som inte är så bra (de har slagit mig, manipulerat mig, torterat mig mentalt och ljugit för vittnen). Man läser ofta att en del poliser brukar övervåld. I vanlig ordning får de betala priset för detta…. Eller, nej, de klarar sig nästa alltid. I vanlig ordning borde de få betala priset för det. Orsaken till att de inte behöver stå till svars för sina gärningar ligger i att poliser utreder poliser och att rättsväsendet snöat in på att polismans ord alltid väger tyngst. De poliser som utreder andra poliser (och Riksåklagarna för polisärenden är inte bättre de, trots att JO hade gett mig rätt angående tortyren jag utsattes för på Aminogatan vägrar de be om ursäkt när de ansåg att inga fel hade gjorts) vill säkert gör rätt men andan inom kåren är inte bara en anda, det är ett tvångsinstrument! Utredande poliser vågar helt enkelt inte gå emot denna anda, de väljer hellre att formulera sig på ett sätt att den skyldige går fri. Om de inte gör det kan de råka illa ut själva där avsked kan vara ett av “andans” vapen.
I stort sett är det alltså inte bättre än vilken bananrepublik som helst bara det att det görs elegantare här. Polisen har ett våldsmonopol de idag inte alls förtjänar.

I längden är inte systemet, med den i betong gjutna, kårandan bra. Tvärt om, den förstör polisens rykte och skapar en rättsosäkehet som för med sig att folk inte anmäler händelser. ett samhälle där folk avstår från att anmäla olagligheter är inget rättssamhälle, det är vilda västern. Så är det i Sverige idag, tyvärr! Alltså inte ett dugg bättre än någon bananrepublik. Rättsrötan och rättsosäkerheten är så stor idag att jag skulle med ytterst stor tvekan ta kontakt med rättsväsendet jag skulle snarare överväga ta lagen i egna händer! Är det ett sådant samhälle vi vill ha?

Hur ser lösningen på problemet ut?
Jag tror att lösningen på problemet ligger i att flytta polisrollen närmare folket. Det skall vara fullt naturligt för alla att ta hjälp av polis i flera skilda ärenden som inte alltid behöver vara polisiära. De Engelska poliserna som kallas “Bobbies”, lyfter hela den Engelska poliskåren till en respektfullhet inte många andra kårer når upp till. Åtminstone var det så förr.

Hur skulle vi kunna göra samma sak i Sverige?

….och livet går vidare.

Jag har haft ett kortare uppehåll med resor och annat med min älskling och vänner. Det är trevligt och alla har vi det bra. Det är riktigt roligt att bara kunna vara. Något rättsvårdande myndigheter tidigare gjort det i stort omöjligt att ha och göra. Folk är trångsynta och oförstående men alla är det inte och det är inga wannabes eller knäppskallar utan vanliga personer. Jag är praktiskt taget socialt död tack vare en sjuklig åklagares fantasier men jag har ändå en framtid.

Skadeståndet skall vara värdigt det mord jag anser staten och dess socialpornografiska åklagare genomfört på mig. Jag tänker i mitt skadeståndsanspråk påtala att jag vill faktiskt veta hur mycket ett människoliv är värt i Sverige idag. Hur mycket kostar ett liv? Den summa de kommer reducera mitt ursprungliga krav är vad ett människovärde är alltså rent logiskt värt. Den kunskapen kommer jag därefter för alltid att bära med mig.

Det är inte tillåtet att ta livet av människor och det är vad staten gjort med den person jag var. Hon är död, den person jag sedan var under en längre tid efter jag släpptes från häktet var inget annat än en spillra, en ande som idag inte heller finns kvar. Jag är numera en ny person och den jag skall ha varit känns oerhört avlägsen.

Det tragiska är att jag verkligen hade börjat få kontroll på allt och livet hade börjat fungera, som läsare kan ni inte förstå vilka framsteg och hur mycket jag hade förändrat mig innan jag greps. Men nu är det dags att gå vidare och med min hjärtans dam och mina nya vänner runt om i Sverige vet jag att jag kommer kunna göra det.

Glada hälsningar till alla 🙂

Nytt system för att öka rättssäkerheten och skyddsvärdet för folks framtid

Av erfarenhet kan jag säga att en åklagare i Sverige idag har allt för mycket makt och kan bete sig hur som helst, även om det är regelvidrigt och emot all sans och reson. Kristina Ehrenborg-Staffas har gett den byråkratiska rättsrötans hybris ett ansikte samt dess feghet ett ansikte också när hon gömde sig för pressen när det framgick att jag hade vunnit på alla mina punkter jag hade överklagat. En total förlust alltså, men samtidigt en total tragedi för mig på grund av ett defunkt rättssystem.

Jag skulle vilja se följande förändringar för att nämna några:

För att öka möjligheterna för personer dömda eller misstänkta för brott att kunna återgå till ett normalt liv måste det finnas rim och reson i offentlighetsprincipen. Den som vi har idag var skriven när vi hade ett papperssamhälle och så är det inte idag. Att lagen inte hänger med har lett till många totalt ödelagda liv, däribland mitt.

Jag anser därför att för att kunna hämta ut en FUP (Förundersökningsprotokoll) måste man gå och legitimera sig i en lokal tingsrätt och kan hämta ut FUP eller material från alla rättsfall över hela Sverige. Legitimationskravet skulle dramatiskt minska de missbruk av offentlighetsprincipen vi ser idag (det är faktiskt olagligt att sprida FUPar även om de är offentliga handlingar). Efter att en person legitimerat sig kan de hämta ut en FUP. Alla FUPar som hämtas ut ges fingeravtryck där uthämtaren och därmed den skyldiga kan spåras om FUPen skulle börja spridas felaktigt.

Skärpt lagstiftning och straffansvar/prioritering för rättsvårdande myndigheter att ta fast personer som olagligen sprider offentliga handlingar i brottsmål eller liknande. På detta vis skyddas man inte bara de som misstänkts för brott utan också eventuella offer eller vittnen/förhörda vilka också råkar mycket illa ut av den hänsynslösa och socialpornografiska spridningen som pågår på Internet.

Inför en Häktesombudsman som är friställd frivården och åklagarämbetet. En person som har minst lika mycket makt som åklagaren och vars roll är att vara helt neutral och har kontakt både med åklagare och den intagne med ombud så som advokat. Häktesombudsmannen skall då kunna ha en övergripande syn över hela hanteringen av ärendet och kan stoppa de orättfärdiga och överdrivet inhumana och långa häktningstiderna Sverige har (och blivit internationellt kritiserade för). En åklagare skall förväntas vara neutral men jag har lärt mig att de är de inte och polisen är bara åklagarens verktyg. En häktesombudsman skulle alltså sitta där för att försäkra neutraliteten på ett helt annat vis då hon eller han inte skulle vara inblandad i fallet i sig utan enbart se till den intagnas bästa och ställa det i förhållande till de bevis åklagaren kan bevisa i häktesförhandlingar.

Jag anser att rättssystemet skall reformeras fullständigt med minskad åklagarmakt med tvångsfokus på neutralitet men viktigast av allt är också att de skall ha ett utökat straffansvar för sina handlingar. I ett idealiskt samhälle skulle det vara Kristina Ehrenborg-Staffas som betalade hälften eller delar av det skadestånd jag skall få. Detta skulle innebära att hon skulle i mitt idealsamhälle kunna stå till svars för falsk häktning, mened, falsk tillvitelse, avsaknad av objektivitet, grovt förtal samt en hel radda andra saker. Hon har trots allt på egen hand förstört hela mitt liv.

Det är viktigt att isolera och minimera den kollegiala korruptionen samt kårandan inom rättsvårdande myndigheter. Läser man deras interna korrespondens verkar de alla känna varandra och man undrar om de inte umgås privat (det vet jag i och för sig att en del gör) samt hur väl de känner varandra utanför arbetsplatsen. En häktesombudsman skulle här kunna vara en utmärkt möjlighet att sätta en kil mellan åklagare och domares kompiskorruption. Men också ifrågasätta varför…så som i mitt fall varför informerade inte Kristina Ehrenborg-Staffas tingsrätten och domare Winman att hennes mycket trovärdiga vittne var dömds för bedrägeri? Ett annat bra exempel på den kollegiala korruptionen/kårandan är hur polisens internutredningar helt friar polisen och de övergrepp jag utsattes för på anhållningscellen på Aminogatan. Men JO gav mig rätt, en oberoende överprövning gav mig rätt. Nu skall Aminogatan stängas.

Att vara misstänkt är detsamma som att vara oskyldig tills man är dömd och så bör man behandlas. Att sitta på häkte är bland det värsta som finns, totalt isolerad där åklagaren medvetet håller på brev man skriver i flera veckor. Jag upplevde det som en av deras metoder att bryta ned folk. Häktespersonalen som i sig var väldigt trevliga och bra människor sade till mig att det skulle bli så mycket bättre när jag kommer till fängelse…va? kan man undra hur kan man som “misstänkt” behandlas sämre än som dömd. Det säger allt om hur illa ställt det är i vårt ruttna rättssystem. Häkten och tiden man sitter där måste reformeras helt och hållet till mycket mer avslappnat och bättre, mer människovärdigt. Man skall inte som jag blev behöva vara inlåst i duschen en halvtimme eller timma bara för att personalen var upptagen med annat just för tillfället. Man bör kunna prata med andra intagna direkt och ha umgänge total isolation har det visat sig leder till falska erkännande. Det kan jag gå i god för, det fanns en period när jag falskeligen övervägde erkänna mord och saker jag inte ens begått bara för att få komma ut och slippa 24/7 isolering. Fullständigt ovärdigt ett samhälle som sätter sin humanism och medmänsklighet som ledstjärna för hur människor påstås behandlas och anses vara. Att vara misstänkt är inte det samma som att vara skyldig, titta på mig jag erkände och dömdes för ett struntbrott men friades i övrigt från alla grova och en del riktigt vridna och fantasifulla anklagelser från en socialpornografiskt fixerad åklagare.

Sist men inte minst anser jag att alla åklagare har skyldighet att göra sig tillgängliga till pressen när de förlorar ett mål speciellt som i mitt fall där hon drev större delen av processen emot mig genom media på ett synnerligen vidrigt och oproffsigt vis. Att sedan när hon förlorade allt passa på och göra sig oanträffbar är ytterligare ett bevis på hur oansvarig och hänsynslös Kristina Ehrenborg-Staffas är…när skall du lära dig ta ansvar för dina handlingar? Jag tar ansvar för mina som en vuxen människa, men hon uppförde sig som en osnuten barnunge som precis förlorat i ett spel och är sur. Media skakade på huvudet och beklagade sig till mig över hennes oseriösa beteende. Antingen är man i media hela vägen eller så pratar man inte alls med media rörande rättsfall man hanterar, kanske åklagarmunkavle skulle vara något för ett framtida rättsystem?

Därtill anser jag att en åklagare har en skyldighet att känna till lagen… känns det igen? Ja just det Kristina Ehrenborg-Staffas sade det i Aftonbladet rörande mig men vem visade sig ha rätt och vem hade fel? Dumstruten borde stå i skamvrån för en livstid för den kommentaren och skämmas, men det tror jag inte hon gör hon är troligen så självupptagen att hon inte förstår bättre vilken skada hon orsakat en försvarslös och svag människa påväg emot ett förändrat liv. Men hon gav sig på fel person helt enkelt, för jag ger mig aldrig och jag kan prata för mig.

Som de flesta andra vill jag även invända emot nämndemannasystemet som är helt skevt, politiska partier skall inte tillsätta folk att vara med att döma. Det gör hela rättssystemet till en politisk cirkus med politruker som sitter på sina feta arslen och utan vidare bildning påverkar folks liv. Helt oacceptabelt. Att jag därtill känner till att vissa av dessa nämndemän anmält sig frivilligt av personliga skäl gör det hela ännu mera rättsosäkert.

Mitt rättsfall och skadeståndets vara och icke vara

Skelettkvinnan

Den friande hovrättsdomen mot “Skelettkvinnan” var inte mindre än rätt. Nu lär det finnas mycket skadestånd att hämta med tanke på att hon, mot all rim och reson, hängts ut med namn och bild i utländska medier.

Ovanstående är taget från den sista inne och utelistan på tidningen Nyheter 24 (http://nyheter24.se/nyheter/754741-veckans-inne-och-utelista). Vilket stämmer, jag skall stämma skiten ur staten och jag är värdig ett riktigt saftigt skadestånd med tanke på hur fel de hade och hur uthängd jag blivit på grund av en extremt oansvarig och irrationell åklagare och oproffsig polisinsats (den var så pinsam att en av de utredande poliserna lämnade arbetet och sade till mig, min advokat och min familj att de hade inget på mig och personen ifråga var inte överens med åklagaren, han tyckte jag borde släppts redan dag 2). Åklagaren levde i en fantasivärld och en internationell(!) PRESSKONFERENS är såklart alla brott som kan ge max 2 års fängelse värda!

Det hela är så sjukt att man inte kan förstå, jag kan fortfarande inte förstå att jag varit med om allt vad jag varit med om och hur illa behandlad jag blivit. Då räknar jag inte ens hur illa behandlad jag blev på anhållningscellen på Aminogatan utan allt runt omkring. Oresonligt lång häktestid (3 månader!), total uthängning, grova, fula och socialpornografiska anklagelser och mycket mer både nationellt och internationellt. Åklagaren Kristina Ehrenborg-Staffas måste förstått vilken skada hon skulle orsaka mig och min familj när hon ställde till med sådan moralistisk känslokalabalik som gick helt utanför lagens ramar. Jag tror och har trott hela tiden att hon visste att jag var oskyldig och ville sätta dit mig för att skada mig för framtiden.

Men det har hon inte lyckats med, jag kommer ALDRIG ge mig och jag kommer ge igen kosta vad det kosta vill. Jag skall börja bygga på skadeståndet och allt det orsakat mig och jag kommer kräva att de tar med Internet i beräkningen över skadeståndskravet då alla idag använder Internet (och bara googlar fallet utomlands världen och folks vardagsrum är inte längre lokala utan INTERNATIONELLA) och att Svensk media undantryckt min ansiktsbild (även om viss media lämnade klara identifierbara spår på vem jag var på bilderna de pixlade för folk som känt mig skulle veta vem jag var). Men jag kommer också kräva skadestånd för den klumpiga hanteringen, efterdyningarna och hur vårdslöst de handlat med restriktioner kring mitt rättsfalls dokument.

Om de nu trodde jag var skyldig, varför inga DNA-test på skeletten efter slidsekret med mera? Varför ljuga i presskonferens om koder till bårhus och varför undantrycka att huvudvittnet som skulle vara mycket trovärdig var en dömd bedragare! Det finns så många varför att man verkligen undrar och enda svaret jag har för mig själv är att Kristina Ehrenborg-Staffas visste att hon inte kunde få mig dömd för de gärningar hon fantiserat ihop att jag skall begått utan snarare sätta dit mig för att förstöra mitt liv. Hon trodde säkert själv på sin socialpornografiska fantasivärld men det hör inte hit och är INTE professionellt för en Kammaråklagare (numera jobbar hon på UC).

I skrivandets stund är jag hos min flickvän och har inte tillgång till alla mina dokument, inspelningar osv osv. Men bloggen kommer bli en studie i hur ett justitiemord begås eller hur man försöker göra det. Hur rättsosäkert detta skitlandet är. Hur orättfärdigt mycket makt en åklagare har i vårt usla rättssystem. Jag är personligen helt övertygad om att om alla rättsfall hanterats som mitt är minst 50% i Svenska fängelser helt eller delvis oskyldiga till de brott de dömts för. Det enda som räddade mig var min egna skicklighet och insikt i osteologi och min advokat Annika Stanislaus suveräna tillvägagångssätt och metodik. Vi var ett utmärkt radarpar som samkörde fallet oerhört väl, hon är fantastisk.

Men framtiden är jag ändå hoppfull inför, jag tror på en framtid, jag tror på studier och jag tror på min flickvän som är så underbar. 🙂 Men samtidigt kommer jag aldrig förlåta, aldrig stanna upp när det gäller att ge igen och jag kommer göra det med besked. Svinhugg kommer gå igen så länge jag lever för alla er som deltagit i att förstöra mitt liv oavsett yrke, kön, nationalitet och var ni än befinner er.

Avslutad övervvakning och en del om vad komma skall

Japp, igår gick min övervakning ut så nu har jag officiellt avtjänat mitt s.k “straff”. Jag tycker det fungerat väldigt bra och jag tycker väldigt mycket om min övervakare. De jobbar inom frivårdens regi och hon kom och träffade mig när jag satt i häkte. Hon blev en av de få verkliga kontakter jag hade där inne som inte var vakter. Hon bryr sig och verkligen har förståelse och acceptans.

En fantastisk människa. Jag har blivit väl omhändertagen och ångrar inte en sekund att jag varit skötsam och punktlig som vanligt med henne. Hon var livlinan som räddade min familj när det krisade som mest i släkten på grund av alla galenskaper som skrevs i pressen och andra ställen.

När jag träffar henne nästa gång (av fri vilja går jag och blåser varje dag) skall jag ge henne en stor kram. Bättre människa får man leta efter. 🙂 Lustigt att säga det men det är faktiskt något jag kan rekommendera för de är så fina och bra människor som verkligen bryr sig.

Nu återstår två års oövervakad villkorlig frigivning på grund av det vapenbrott jag gjort mig skyldig till och konsekvent erkänt. Vare sig jag och min advokat eller åklagaren överklagade vapenbrottet till hovrätten.

Jag är en “fri” människa…men det var jag innan också. Inte ens när jag satt isolerad och inlåst i tre månader lät jag dem bryta ned mig även om polisen faktiskt försökte med olika metoder. Men jag bara skrattade och busade med dem hela tiden. Inte för att jag är knäpp men låser man in en människa 24 timmar om dygnet utan någon social kontakt blir polisförhören ett ypperligt tillfälle att få busa på. Till polisens irritation. 🙂 Alla reagerar olika på att sitta häktad men tre månader för ett struntbrott är bara sjukt och jag skall ta ut ett jättelikt skadestånd för kränkningar, felaktig häktning, medvetna lögner i presskonferens av åklagare Kristina Ehrenborg-Staffas. Vittne som i stort antal tidningar påtalas vara trovärdiga var dömda för bedrägeri och av rättegång bedömd som icke-trovärdig (kan man få igång en mened-process emot henne?). Ett rättsövergrepp helt enkelt där jag trasats sönder av ett sjukt och genomkorrupt system vars enda inställning varit från första början att trasa sönder mig. Men det kunde ni inte jag är starkare nu än någonsin, NU vet jag vad jag klarar och jag har fått utmärkt insyn i hur allt fungerar vilket jag tänker lära ut här på min blogg…för ingen skall behöva bli utsatt för försök till justitiemord som jag.

En åklagare har faktiskt en skyldighet att känna till lagen, jag som civilperson gjorde det. Känns det igen? Kristina Ehrenborg-Staffas sade så i Aftonbladet om mig men det visade sig att rollerna var omvända…HON kände inte till lagen. HAHAHA! Du är skyldig mig en ursäkt och jag kommer vänta en hel livstid på det, du kommer aldrig komma undan ditt ansvar det förstår du väl?

Jag vet inte hur åklagares arbete fungerar men när Kristina Ehrenborg-Staffas beklagar sig i email till Marianne Ny över allt extra material vi skicka in till hovrätten fem dagar innan erbjöd sig Marianne Ny att hjälpa henne(!). Fungerar det så, får de göra så? Marianne Ny är för de av er som inte vet åklagaren som försöker fälla Julian Assange. Kan också säga att det förekommer mycket kommunikation i åklagarekammaren till deras privata email-adresser, är det lagligt? Jag tänkte lägga ut dem här när jag orkar.

Maria Brage, den sista och sämsta förhörsledaren i mitt rättsfall ringde och hotade mig 2013 genom att använda sin tjänstetitel (som jag uppfattade det) och sedan när jag inte vek mig en sekund för det jag ville började hon påstå det skulle kosta mig pengar då sade jag att jag inte brydde mig då började hon resignera och säga att allt raderas kontinuerligt. Men det är konstigt fröken Brage (du kommer aldrig höra mig säga din tjänstetitel för du förtjänar den inte i mina ögon) Kristina (Kicki som hon internt kallas för) hade inte raderat något trots att det gått över ett ÅR! Att dessutom skicka ett e-mail för att få mitt telefonnummer för att inte samtalet oss emellan inte skulle dokumenteras var faktiskt väldigt fult men vet du vad…jag spelar in allt som har med myndigheter att göra numera! Lesson learned från tidigare misstag med att ha att göra med poliser som du. Behandlar man någon illa på det vis rättsvårdande myndigheter gjort får ni faktiskt någon som inte är rädda för er och som är noga med att dokumentera allt. Vi skall ha så kul ihop i så många år att ni fattar inte! 🙂

Men som avslutning vill jag säga att det finns bra åklagare och poliser också, ni vet vilka ni är. 🙂

Gillade ni mina julkort?! Alla som betytt något för mig 2013 fick ett, alla mina vänner, alla jag haft kontakt med. Ja alla fick samma julkort. 🙂 Jag har 10 kvar så vill övriga ha julkort också innan det är för sent hör av er med namn och adress (jag publicerar inte de kommentarerna). Jag borde skickat till många fler men blev så stressad att jag glömde så många. Sorry för det…ja se där hur lätt det är att be om ursäkt – Kristina Ehrenborg-Staffas du är skyldig mig en för du har trasat sönder mitt liv på falska, upptrissade grunder, lögner och med total avsaknad av objektivitet vilket en åklagare förväntas ha. Be mig om ursäkt!

kristina-ehrenborg-staffas
Åklagare: Kristina Ehrenborg-Staffas – bild från GP.