Kategori: Humor

Vad är ett människoliv värt?

Egentligen är det mycket jag vill skriva och säga men orkar inte det får bli en annan dag. Jag tror egentligen inte på Sverige längre och staten och skadeståndsersättningar ligger på en nivå med 20-talet såvida det inte är ekonomiska brott eller liknande som drabbar högdjuren.

Men i övrigt tjingiling alla.

Jag vill också tillägga att bloggen är sedan en längre tid tillbaka friad från alla brottsmisstankar. Jag hade ett trevligt polisförhör med en polis från Borås som verkade anse det var minst lika löjligt som jag vad det gällde julkorten. Han tror det kommer bli nedlagt.

I övrigt, jag vill bara bli någon anonym och ha ett liv där jag återigen kan skapa nya relationer med andra människor utan att oroa mig att de googlar mig. Ni näthatare fattar inte vad ni gör. Men nu är flera av er dragna inför rätta och papprena lär komma snart. JK lär tar 8 månader minst. Jag vill gå vidare…

Sist men inte minst förstår jag inte varför feministgrupper verkar se mig som en hjältefigur eller offerhjälte. Världen är upp och ned men någon får gärna förklara som om jag är ett barn…

Angående laglighet att köpa mänskliga kranier – Köp NU!

Det är väldigt många som hittar till min blogg för att de söker på köpa kranier eller om det är lagligt.

Följande gäller sedan den prejudicerande domen till min fördel i hovrätten. Det är fullt lagligt att äga, förflytta och placera delar, kranier och övriga bendelar, på golvet och i plastpåsar av vilket slag du vill. Statens Kriminaltekiniska laboratorium valde exempelvis att lägga en stor del av mina då beslagtagna delar i IKEA-påsar.

Du har rätt att köpa och äga mänskliga kranier alltså. Så länge de inte är tänkta att jordfästas i Sverige. Kranier som varit föremål för handel innan de hamnade i Sverige är alltså fullt lagliga att äga.

Vill du köpa ett kranium är det bara att höra av sig så slipper du eventuell tullavgift. Jag kan också berätta det ingen annan benhandlare kan. De har kol 14 och kol 13 testats av polisen, därmed har vi ungefärlig ålder och dödsdatum samt ursprung (även om i något fall tog de fel på i stort sett hela euroasiska kontinenten amatörerna). Därtill kan tilläggas att ett SKL-analyserat och beslagtaget kranium aldrig varit till salu tidigare i Sverige.

Kranier är inte billiga och de blir dyrare för varje dag som går.

Man har en skyldighet att känna till lagen – eller hur Kristina Ehrenborg-Staffas? Det sade det till Aftonbladet efter deras intervju med mig. Men jag kunde lagen och du kände inte till den. Jag satt i polisförhör efter polisförhör och upplyste polisen och därmed dig om hur lagen fungerar. Men du vågade aldrig ta debatten med mig eller media när du väl förlorat. Tji fick du och total skam, själv fick jag utplånat liv av vad jag anser vara ett brottsligt obefogat häktande och rent ut sagt kriminell hantering av mitt rättsfall från första början.

Något pinsamt för mig och åklagare Kristina Ehrenborg-Staffas

Jag skrev i det förra inlägget om hur underlig polisens beslag var och vilka saker det var konstigt att de vill beslagta för all framtid. Men jag vill hålla mig kvar lite kring något riktigt pinsamt.

De så kallade våtservetterna Kristina Ehrenborg-Staffas ville att tas i beslag och destrueras av polisen. Vilket hon också fick igen i Tingsrätten av en outgrundlig anledning. Men den verkliga historien är tragisk men komisk.

Att jag har varit opiatmissbrukare är ingen hemlighet längre det var polisen och åklagaren duktiga på att publicera för hela världspressen och annat. Något man måste förstå om man aldrig gått på opiater är att man förlorar i stort sett all tarmrörelse när det är ett tungt missbruk. Vilket jag haft, det tog mig 4 år att ta mig ur mitt Opiatmissbruk och det ser jag som en oerhörd bedrift jag är stolt över.

Men när man väl lyckas sluta med opiaterna börjar tarmrörelsen igen och jag kan säga direkt att gå på toaletten blir oerhört smärtsamt ganska fort eftersom man är ovan rent fysiskt.

Det är där de så kallade våtservetterna kommer in, Lambi hushållspapper var som rena sandpappret första tiden. Våtservervettarna var alltså inte våtserveter utan förfuktad toalettpapper när man är extra känslig.

P1010268 Klicka på bilden.

Ja, studera bilderna noga. Det är helt klart VÄLDIGT tydligt att det rör sig om toalettpapper. Datumet hade dessutom gått ut 2009. Så hur tänker Åklagaren och tingsrätten när de vill ta i beslag, rekvirera och aldrig mer lämna tillbaka toalettpapper för att de kan användas enligt dem i olaglig verksamhet???? Toalettpapper… kom igen.

Skäms på er alltså, ställ er i skamvrån med fåntratten på och inse att ni och speciellt Kristina Ehrenborg-Staffas åklagaren i rättsövergreppet och försöket till justitiemord får bli en symbol över hur löjligt och inkompetent svenskt rättsväsende har blivit. Men även tingsrätten skall ha sig en känga som biföll hennes begäran om rekvirering av toalettpapper!

kristina-ehrenborg-staffas Bild:Från Göteborgsposten

Jag skäms för Sverige. Det är dags att reformera rättsapparaten i grunden. Idag tror jag inte det finns något rättvisa. Vare sig för den som anmäler ett brott man utsatts för eller den som anklagas för brott. Det är helt enkelt åt helvete.

Polis och åklagare Ehrenborg-Staffas är knasiga

Inte nog med att de skadat skelettdelar för tiotusentals kronor i sin hantering för mig så har de också gjort en del annat.

Det är underligt hur polisen kan lämna en dvd-spindel i det här skicket:

P1010218P1010216P1010217

Jag tycker tar man saker i beslag så skall man vara mycket varsam med andras ägodelar. Speciellt när det visar sig att personen ifråga var oskyldig för de grymma anklagelser som riktades emot mig av åklagaren Kristina Ehrenborg-Staffas.

Men det är inte bara förstörelsen av mina ägodelar eller saker som mystiskt försvunnit (men mer om detta senare). De har även gjort en del riktigt löjliga saker så man inte kan annat än skratta.

Pannlampan var en väldigt stor grej, ett så kallat bevis för att jag grävde upp gravar eller något. Min advokat hade en sade hon till mig, min flickvän har en osv osv. Pannlampan polisen hade tagit hade inget batteri och aldrig varit använd ändå ville de mystigt nog rekvirera den så jag aldrig skulle få tillbaka den (jag gick direkt efter jag blivit fri och köpte en ny som jag heller aldrig använt men lite jävlar anamma måste man ha annars går man under).

P1010189

Andra saker som gått sönder eller visar hur vårdslösa de varit på SKL är exempelvis det här dvd-fodralet men det finns också plastlådor som innehöll skelettdelar som spruckit (orkar inte leta fram bilderna på det):

P1010219

Men det finns en del oerhört fåniga saker som den juridiskt inkompetente Kristina Ehrenborg-Staffas ville beslagta för alltid som;

Våtservetter, varför de nu var så farliga vet jag inte:

P1010183P1010179

Japp de är som ni kan se fullt oanvända och datumet är utgånget på dem sedan länge.

Roligast i hela den här tragedin måste väl ändå vara att Kristina Ehrenborg-Staffas ansåg att jag aldrig skulle få tillbaka ett batteri. Japp ett enda litet batteri. Jag förstår inte logiken. Kanske ni gör det? Själv tänker jag bara på hysterisk och manipulativ hela utredningen och målet emot mig var från första början. Vilken djup tragedi det egentligen är, men samtidigt finns det djup komik i hur de kan slösa på skattebetalarnas pengar på detta viset.

P1010182P1010181

Livsfarliga grejor minsann batterier är verkligen något man gräver gravar med eller hur tänkte de?

Pinsammast måste nog ändå vara Kartongen som hade beslagtagits och fått en egen kartong runt sig av polisen. Alltså i kartongen låg min kartong som polisen hade tagit i beslag…hur fan tänker idioterna? Vill ni att statens pengar skall gå till kartonger som omsluter en annan kartong? Man tar sig för pannan… Numera fungerar den här livsfarliga kartongen symboliskt och komiskt som förvaringskartong för de skelettdelar jag har lagt ut på försäljning.

IMG_2340IMG_2339

Så vad skall man säga. Polisen och främst åklagaren är clowner.

kristina-ehrenborg-staffasKammaråklagare Kristina Ehrenborg-Staffas som drev målet emot mig och bär skulden för den massiva skada detta orsakat mig och hur vriden utredningen blev. Enligt min uppfattning är hon inte kompetent för sitt jobb och jag anser att hon skall betala en stor del av det skadestånd jag skall avkräva staten. Men så fungerar det tyvärr inte i den ruttna staten Sverige.

Mer om fusket och manipulationerna i utredningen emot mig i kommande postningar.

Revben till salu Kolli:6:21-34 – Sjukt billigt

Många låånga och fina revben till salu. Hela 14 st säljes till det finfina priset av endast, 1600 kr!! Jag måste ju vara galen som säljer dessa praktexemplar till ett såpass lågt pris! 🙂 Alla kändisar från rättsfallet emot mig, fotograferade och spridda över hela världen. Förekommer i förundersökningen också.

P1010242P1010238P1010239P1010240P1010241

Näthatare är inte så dolda som de tror. Åtal mot en av dem för dataintrång!

Jag har sagt det från början att jag skulle ta varenda en som skadat mig och gräva fram deras identiteter. Folk på hatsiten Flashback trodde inte på det och en del har till och med hånat mig för detta. Men detta har endast sporrat mig, att utmana mig gör mig bara mer engagerad. Jag kommer ta reda på identiteten på varenda en som jag vill, personer som orsakat mig och min familj faktisk skada. Resten som kommer med av bara farten kommer vi outa ändå.

GP skriver bra om ett av de mål som gått till åtal. FUPen var en underhållande läsning men så är det.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2298438-atal-for-dataintrang-hos-skelettkvinnan

För mig är det inte viktigast att åtalet leder till fällande dom, det viktigaste är att det blivit ett åtal från första början. Nu är det bevisat att jag kan gräva fram identiteten på en näthatare och i detalj ta reda på vem personen ifråga är. Att dra en näthatare inför rätta är precis vad som behövs och min förhoppning är att folk överlag kommer att tagga ned och lidandet som orsakas på Internet kommer minska i allmänhet.

karlvonlinne: flashback.org/u664185

alexczi: flashback.org/u672131

hazzear0: flashback.org/u756550

Extramask: fragbite.se/user/127430/extramask

Är alla en och samma person. Nu vet ni det, vi är helt säkra.

Vi har identiteten på ett stort antal till personer över hela Sverige från Flashback. Tro mig när jag säger det här, vi kommer aldrig att ge upp. Vi jobbar med lagliga medel och bygger våra dokument på tung bevisning, vi pekar inte ut någon hip som happ. Vi gör det endast när vi är absolut säkra. Vi gör inte jobb på beställning och vi antar inte utmaningar. Vi jobbar på vårt vis och tar oss den tid vi behöver. Vi är inte hatfyllda extremister som folk på hatforumet Flashback. Vi tror på förlåtelse, jag har själv förlåtit ett antal personer som skrivit fruktansvärda saker om mig i tråden om mitt rättsfall. En del av dem har blivit vänner. Vi förstår näthatets mekaniker på ett helt annat vis numera och kan se att det är en liten minoritet mycket störda individer som är drivande medan de flesta övriga hänger på utav bara farten utan insikt att det är en människa med känslor de skadar eller sårar. Men det är en sorts tillfällig sinnesförvirring har vi lärt oss.

Vi kommer ta alla vi vill ha, vi kommer förlåta de som ber om ursäkt och är värda det. Framförallt kommer vi försöka i den mån det går göra det omöjligt för er att använda Internet igen med era tidigare användare alternativt nya, hittar vi dem kommer vi outa dem.

Det är värt att påtala att Flashback har raderat trådarna där intrången på mitt konto skedde. Om det är möjligt kommer jag vilja att åtal skall väckas emot Flashback för medhjälp till dataintrång eller liknande brottsparagraf.

Flashback – Hyckleriets håla

Flashback slår sig för bröstet om yttrandefrihet och till och med har mage att hänvisa till FN’s deklarations för mänskliga rättigheter… Eller ja, valda delar av den då samma deklaration också säger:

“Ingen får utsättas för godtycklig ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angepp på sin heder eller anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripande och angrepp”

Vilket Flashback såklart är en smittohärd i rak motsats, Sveriges värsta förtalsforum där användarna med ägarnas välsignelse förstör liv för folk i parti och minut.

Men det är inte ämnet för bloggen idag, utan att Flashback har för många fått en sorts status där man får tag på namnet, adressen eller länken när vanliga media talar om något som sker. Något som också gjort Flashback till vad det är. Men så är inte fallet, yttrandefrihetens falska högborg är inget annat än en förljugen rövarkula för en grupp byfånar, internetpsykopater och gravt mentalt instabila dårar.

När media uppmärksammade det faktumet att jag börjat sälja skelett har folk postat länkar på Flashback som är brukligt till den här bloggen. Folk har kommenterat, negativt eller positivt men en del har det blivit. Flashbacks moderatorer har dock valt att plocka bort länken varje gång den postats. Vilket innebär att Flashback INTE är platsen dit du går för att få reda på vad media inte säger till dig, länken i det här fallet.

Det har raderats så det stått härliga till och jag vet att många googlat just “skelettkvinnan site flashback” eller liknande. Dessa googlingar har gjorts för att komma till Flashback för att få länken hit men eftersom censuren på Flashback inte tillåter yttrandefrihet har folk hittat hit ändå då jag skrivit en del om varbölden på svenska Internet som kallas Flashback.

Den största eller näst största psykfallet på Flashback mrsmagoo skrev att det kunde vara IP-fiskeri vilket visar hur paranoida galningarna är. Jag ser via statistiken om någon kommer via Flashback men inte vem och vad skall jag med ett IP-nummer till? Herregud hur dum får man vara egentligen???

Blocka Flashback, skada dem genom att skaffa ad-block mjukvara till era datorer eller browsers. Flashback dör utan pengarna för det är det som det handlar om pengarna. Den som tror något annat är en naiv liten dumstrut.

Mer om Flashback läs följande länk: http://ifolkets.intre.se/

Ett i stort sett komplett skelett till salu – Kolli 1

Jag säljer kolli 1 som är ett nästan komplett skelett, Statens Kriminaltekniska Laboratorium påstod på fullaste allvar att Kolli 1.1 (eller så som kraniumet kallades för) härstammade från Skandinavien. Ett påstående som färgades starkt av uppdragsbeskrivningen från Åklagare/Polis samt ett rent önsketänkande.

Kolli 1 (men också Kolli 5 sammanslagen), eller skelettet, är ifrån Kina och SKL fick erkänna i Tingsrätten att de inte hade testat Kol 13 metoden (som studerar vilken föda som intagits) för Kina och att deras stämpling som en Skandinav var helt uppåt väggarna. Det handlar alltså om födointag och Kol 13 skulle visa likartade resultat för stora delar av Euroasien, även Kazakstan (och troligen västra delarna av norra Kina). Hur de kunde få det till Skandinavien i ett förundersökningsprotokoll är ett rättsövergrepp i sig och visar på en attityd eller vilja att få sätta dit den misstänkta. Men nu friades jag efter några skickliga juridiska finter från mig och min advokat (jag var vår rättsmedicinska och osteologiska expert och vi läste lusen av SKL-geeksen).

nästankomplettskelett (Foto: Polisen)

Det är alltså ovanstående skelett som orsakade hela kalabaliken som är till salu. bilden är från polisens egna förundersökningsmaterial och är en handout för media. Äldre egna bilder som jag tog när jag skulle sälja skelettet till en person i Uppsala (Notera skillnaderna på mina fotografier och polisens manipulerade foton):

kolli1-säljes-2012-3497kolli1-säljes-2012-3490kolli1-säljes-2012-3491kolli1-säljes-2012-3492kolli1-säljes-2012-3493kolli1-säljes-2012-3494kolli1-säljes-2012-3495kolli1-säljes-2012-3496

SKL’s behandling av skelettet har dock inte varit det bästa, inte nog med att de förvarade delarna i IKEA(!!!)-påsar som borde vara kränkande då åklagaren Kristina Ehrenborg-Staffas ansåg jag kränkte dem genom förvara vissa delar i Willys-kassar.
Det är därmed värt att vissa tänder numera är skadade eller delvis saknas på kraniumet.

Såhär ser det ut idag:

kolli1-LOL-1010164kolli1-LOL-1010141kolli1-LOL-1010142kolli1-LOL-1010143kolli1-LOL-1010144kolli1-LOL-1010145kolli1-LOL-1010146kolli1-LOL-1010147kolli1-LOL-1010148kolli1-LOL-1010149kolli1-LOL-1010150kolli1-LOL-1010151kolli1-LOL-1010152kolli1-LOL-1010153kolli1-LOL-1010154kolli1-LOL-1010155kolli1-LOL-1010156kolli1-LOL-1010157kolli1-LOL-1010158kolli1-LOL-1010160kolli1-LOL-1010161kolli1-LOL-1010162kolli1-LOL-1010163

Skelettet “Kolli 1” är en mycket lång och bastant äldre man. Tänderna är nedslitna pågrund av kosthållningen och beräknas ha varit död i runt 10 år och var över 50 år gammal vid sin död (det är SKL’s analys, information jag fick var att personen hade varit död i 40 år eller mer troligen 100). Skelettet utlagt är den längsta jag personligen sett.

Ett disartikulerat (ej ledat) skelett av kvalitet A1, dvs nästan högsta kvalitet, kostar runt 42000 kr internationellt. Här är frakten avklarad, delarna är redan inne i Sverige och ingen import är nödvändig. Benen är av utmärkt skick, väl blekta och endast kraniumet har kvarvarande intorkade köttrester. De få delar som saknas är några fåtaliga fingerben och annat som kan ha glömts att tas ut ur graven när den öppnades. Kolli 1 är världsberömd och mycket noga analyserade av svensk polis och SKL.

Bilden på Kolli 1 liggandes på golvet har publicerats världen över i säkerligen flera tusen om inte tiotusentals olika former av media. SKL har dock dragit ut tänder på ett ytterst opassande vis (där kan vi tala om skymflig behandling). IKEA-kassar, Willys-påse samt NK-påse och de stora mängderna förvaringspåsarna från SKL medföljer.

Mitt pris (just nu, och det lär inte bli lägre snarare tvärtom eftersom det är en riktig megakändis som säljs):
35000 kr

Alla fotografier ägs av skelettkvinnan.se utöver polisens bilder!

Mediarapporteringen – en kommentar från de som borde svara [Uppdaterad].

Media har rapporterat kring att jag börjat sälja lite skelettdelar. Men enligt SVT:

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vastnytt/skelettkvinnan-saljer-sina-skelett

Varken polisen eller kammaråklagare Kristina Ehrenberg-Staffas vill kommentera att kvinnan på det här sättet säljer mänkliga kvarlevor.

Men där media går bet har jag tur.

Konstapel Mary Dönick (avbildad och till salu) konstapeldönick

säger till bloggen:

“Ja, det här är fullständigt lagligt. Det rättsövergrepp Helena utsattes för av staten är bortom all sans och reson. Jag skulle vilja påstå att det är ett försök till justitemord. Hovrättens dom är av avgörande vikt för en prejudicerande norm när det gäller de kvarlevor Helena säljer. Dessutom är de autentiserade varenda en av alla delarna, bättre reklam kunde hon inte fått. Aldrig hört talats om SKL-autentiserade mänskliga kvarlevor till salu någon gång”

Polis för IT-avdelningen på Norrlandsgatan i Göteborg Konstapel Kicki Benbit (avbildad och till salu) konstapelkickibenbit utalar sig följande:

“Ja, det är fullständigt lagligt och meningen är som vi fått bakläxa av via hovrätten är att mänskliga kvarlevor som inte är tänkta att gravsättas i Sverige ursprungligen är fullt möjliga att hanteras hur man vill, förslagsvis med en god portion humor. Jag är dock riktigt kinkig så hela jag skallrar tänder över att vi inte lyckades bryta oss in i Skelettkvinnans hårddiskar! Därefter tycker jag det är helt korrekt enligt polisiärt sätt att arbete att manipulera bevisning för att sätta dit oskyldiga…”

Däremot har det varit fullständigt omöjligt att få tag på Kammaråklagare Ehnbenbit-Ståfräs (avbildad och till salu) kammaråklagareenbenbit-ståfräs Som i vanlig ordning fegar ur och gått i dvala för pressen som en sorts fegis som inte vågar stå för sina åsikter eller vad hon gjort.
—————————-
Uppdaterat, fler media som rapporterar om försäljningen:

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2287006-skelettkvinnan-saljer-delar-pa-natet

http://www.expressen.se/gt/skelettkvinnan-saljer-benrester–pa-natet/

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/skelettkvinnan-saljer-delar-pa-natet_3291866.svd

http://www.dn.se/nyheter/sverige/skelettkvinnan-saljer-delar-pa-natet/

http://www.hoglandsnytt.se/skelettkvinnan-saljer-revben/

http://www.metro.se/goteborg/skelettkvinnan-saljer-sina-skelett-pa-natet/EVHnbt!SZBS2FgRGlEgQ/

http://www.metro.se/nyheter/skelettkvinnan-saljer-delar-pa-natet/Hdznbt!KB3LLvC@mOkhWs@@lXfwA/

http://s2.sydsvenskan-img.se/sverige/skelettkvinnan-saljer-delar-pa-natet/

http://nlt.se/nyheter/ttinrikes/1.2871007-skelettkvinnan-saljer-delar-pa-natet

http://www.pitea-tidningen.se/telegram/skelettkvinnan-saljer-delar-pa-natet-8292243-default.aspx

http://st.nu/start/inrikes/1.6872556-skelettkvinnan-saljer-delar-pa-natet

http://www.bt.se/nyheter/tt_inrikes/skelettkvinnan-saljer-delar-pa-natet%284168674%29.gm

http://ekuriren.se/nyheter/sverige/1.2151479-skelettkvinnan-saljer-delar-pa-natet

http://www.skanskan.se/article/20140220/TTINRIKES/302209895/-/skelettkvinnan-saumlljer-delar-paring-naumltet

http://nyheter.se.msn.com/inrikes/skelettkvinnan-s%C3%A4ljer-delar-p%C3%A5-n%C3%A4tet

http://www.vk.se/1128634/skelettkvinnan-saljer-delar-pa-natet

http://www.helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=9567918

och oerhört mycket mer… Kom och köp du också, bli ägare till dina egna mänskliga kvarlevor. Inget är så roligt som att säga “-Jag har skelett i Garderoben” och faktiskt ha det. 🙂

Men dumma dumma Aftonbladet jag har inte sålt några skelett på Blocket och kommer heller aldrig göra det! Hur det till med faktagranskningen?

http://tv.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/brott-och-straff/brottscentralen/article34600.ab

Mycket riktigt, skelett av alla de slag är till salu. Jag säljer allt från hela skelett till smådelar man kan ha mycket skoj med. Kvarlevorna är kända från TV, tidningar och radio samt framförallt pga att en åklagare blev socialpornografiskt tokig beslutade att hålla en presskonferens om dem med tillhörande moralpanik, lögn och bildspel.

Därtill vill jag tillägga att nu när jag gått igenom alla skelett saknas det en del. Bland annat två delar av mänskliga kranier som i media och av Kristina Ehrenborg-Staffas kallats för hela kranier i både media och domstol. Jag vill ha tillbaka dem, NU!