Kategori: Förinta liv

Dödshot och näthatare – varför de inte skrämmer mig

Det var länge sedan jag fick jag fick dödshot eller hot om misshandel, förr var det flera om dagen. Men här om veckan fick jag en första på någon månad.

Jävla nekrofil jag ska döda dig

Jag vet att du som skrev detta dödshot just nu känner dig oerhört viktig och möjligen sitter och onanerar framför din bildskärm så som alla andra skärmonanister. Jag är relativt säker på vem du är men jag bryr mig inte. Du är en feg nolla.

Så jag väljer att plocka upp handsken kommer till Göteborg och ger dig en chans. Detta har jag gjort många gånger förut till och med när jag bodde fortfarande på Kosmosgatan men ingen kom av flera hundra.

Varför skulle du? Du är en feg liten näthatare som egentligen inte har en aning om vem det är du skulle ge dig på. Jag ger dig dock chansen att försöka, jag är fysiskt långt ifrån lika stark som jag var förr. Hjärnblödning/ar, MS och häktning under isolering pga lögner samt annat har tagit det som en gång var jag.

Därför har du din lilla skärmonanist chansen att lyckas. Men jag vet att du inte kommer lyckas för att du kommer aldrig dyka upp.
————

Detta lever jag med hela tiden sedan åtalet väcktes emot mig och som jag friades från. Man kan undra vad det är i falska anklagelser om nekrofili som får folk så mordiska. Själv tycker jag egentligen alla medmänniskor förtjänar ett liv och leva så bra de kan oavsett sexuell orientering (äkta eller falskt påstådd). Man ansvarar för sitt liv så som man själv behagar. Skärmonanisterna på Flashback väljer bildskärmen istället för mellanmänsklig interaktion på riktigt.

Men med ett förstört liv i min hand kan jag bara tänka, var det värt det Kristina Ehrenborg-Staffas? Var det värt att isolera mig i 3 månader medveten om dess skador som medföljer av isoleringen så som häktespersonalen skickade som information till dig vilket du avslog. Var det värt att falskt anklaga mig för att vara nekrofil med så lite bevismaterial och bedrägeridömd (“mycket trovärdigt”) vittne. Av allt du anklagade mig för kan inte anses vara annat än smädelse av min karaktär och så publikt du gjorde det med falska påståenden i en internationell presskonferens, förstod du (jag tror det var din målsättning) då inte att det skulle leda till ett liv med mordhot, risk om våld och faktiskt fysiskt våld?

Min personliga uppfattning är…Ja, du visste det och jag tror du också visste att du skulle förlora men att du vill ta ifrån mig min möjlighet till ett normalt liv.

Grattis om så var fallet du har lyckats.

En felaktighet i alla påståenden kring mig.

Jag kan säga att jag ALDRIG i hela mitt liv blivit kontaktad av vare sig Australiensisk polis eller någon familj som vill att bilder jag påstås ha publicerat skall tas bort. Det har helt enkelt inte skett. Det kommer hatarna såklart aldrig tro på men så är det, det har aldrig hänt, jag har aldrig på något vis haft en sådan förfrågan eller kontakt.

Däremot har jag varit i kontakt med många olika myndigheter i olika länder i olika yttrandefrihetsrelaterade frågor, bland annat Tyskland. Men aldrig någon från Australien (däremot har en sak jag varit inblandad i varit diskuterad i Australiska senaten). Men då hade de ingen kontakt med mig och jag aldrig haft med dem.

Tro vad ni vill men så är det. Det är helt enkelt en dum myt som jag inte vet varifrån den kommer.

Därtill, när jag arresterades hade jag förändrat mitt liv. Tagit kontakt med socialen för första gången i mitt liv. Bett om hjälp för min missbruksproblematik och mycket annat. Jag började gå på olika program för att hjälpa mig och de gjorde det. Jag blev bättre och bättre, det tog längre och längre tid mellan återfallen. Jag började också sälja några av mina skelettdelar, mitt intresse för humanoosteologi hade svalnat. Hela tiden bad jag själv om vård. Jag hade förändrat mitt liv i grunden och jag rörde knappt datorn och Internet under ett års tid. Augusti 2010 tror jag att jag skickade det sista emailet med datorn under den perioden och jag åkte fast September 2012. Alltså två år(?) utan kontakter med email.

Alla hemsidor jag ägt har jag lagt ned eller misskött så att de inte existerar längre vad jag vet. Detta hände under samma tidsperiod som de övriga.

Så nu slutar vi alla prata skit. Om något fått mig till att bli en “sämre” människa är det den behandling jag råkat ut får. Jag har varit i helvetet i mina känslor och tankar kring hämnd och mycket annat. Innan jag åkte fast så var det folk som hade gjort mig illa eller vad skyldiga mig pengar jag hade innan min påbörjade förändring December 2010 då kunde jag vara riktigt grym men när jag förändrades och drogerna försvann och jag började på KBT med mera (på egen begäran) struntade jag i allt jag till och med upphörde att vara arg över saker och ting. Allt kändes så litet och trivialt men jag var nöjd (även om jag ville göra slut med min dåvarande flickvän). Tragedin September 2012 var början på en regression till gamla jag. Först började det med en jättelik sorg därefter en fruktansvärd ilska över den skada jag orsakats av falska anklagelser, uthängningar och mycket annat (det tackar jag Kristina Ehrenborg-Staffas för).

Jag ville verkligen hämnas, jag ville slakta de jag hatade och hamnade i dåligt sällskap (igen, mycket pga den utanförskap jag led av vid tillfället). Alkoholen kom in i bilden igen och ilskan styrde, jag drevs av hämnden men också vissheten om att jag hade rätt, fullständigt helt jävla rätt. Utöver att jag hade rätt i mitt rättsmål (vilket jag senare friades från griftefridsbrott i Hovrätten) hade jag också rätt att göra vad jag ville med de människor som skadat mig. Jag gick vid denna tidpunkt hos rättspsyköppenvård samt hade en övervakare. Alla var jättebra och fina människor och de märkte hur jag förföll i hat och avsky för samhället och allt och alla. Jag kallade till och med min övervakare “Du är bara inget annat än en jävla plit” och det var verkligen tragiskt att jag lät det gå ut över henne. Min övervakare är verkligen en av de finaste och mest godhjärtade människor jag träffat och hon tog min ilska och sorg på ett väldigt bra vis. Förövrigt var den rättspsykiatriska behandlingen jag dömdes till nästan identisk om inte lite slappare än den vår jag själv hade begärt innan jag åkte fast.

Men turligt nog hände en fruktansvärd sak som jag överlevde som fick mig att tänka om. Jag hade redan lämnat sådant bakom mig, det var dags att rycka upp mig igen (jag krävde av rättspsyk att jag skulle komma in varje dag och blåsa för alkohol med mera och fick göra det). Jag vann i hovrätten emot den enligt mig bevisligen lögnaktiga åklagaren Kristina Ehrenborg-Staffas och träffade en underbar kvinna som jag numera är förlovad och sambo med. Hon är min drömkvinna. Ilskan kvarstår fortfarande men den eroderar för varje dag som går, jag är snarare på väg tillbaka emot sorg igen. Hämnd av den natur jag ville förr känns avlägsen idag och jag har en kvinna jag älskar att tänka på framför mig själv. Att jag säljer mina skelettdelar idag är av samma anledning som när jag åkte fast, jag är inte lika intresserad av ämnet längre.

Ovanstående är mer öppenhjärtlig än vad någon av er Flashback fegisar skulle våga skriva om er själva. Men jag är orädd för allt, till skillnad från er som är så fega. Nätets största fegis är näthataren, så är det bara. KVL’s avbön är ett stort undantag, det var rörande läsning.

Men Flashback har bara gjort skada, jag kommer ge igen det kan ni alla vara säkra på. Naturligtvis vet jag att jag endast kan skada Flashback, hemsidan kommer bara flytta runt och fortsätta förstöra liv. Men Flashback kommer föra sig något väldigt uppenbart, ett mer repressivt samhälle vad gäller Internet. Större befogenheter till Polis vad gäller nätrelaterade brott samt ett samhälle som kommer möjligen vara bara början till slutet för Flashback och det har vi endast Flashback själva att tacka för. Frihetens dödgrävare brukar ofta vara dess profitörer och de som missbrukar den. Jag personligen skulle inte ha något emot Internetkörkort eller liknande. Jag skiter nämligen i Internet.

Flashback är inte yttrandefrihet, det är en illusion. Vilken idiot som helst borde kunna se igenom det. Jag har stått på yttrandefrihetens barrikader med risk för mitt liv mer än troligen 99,9% av de som är aktiva på forumet. Jag har vågat, jag har sagt till folk jag håller inte med dig men jag hjälper dig att få ut ditt budskap. Men jag har aldrig näthatat på det vis som Flashback gör.

Självklart kommer trollen på Flashback missförstå eller vantolka detta inlägg som hot eller hur patetisk eller sjuk jag är. Men det är så de är men de växer också upp en vacker dag.

Det var tio små näthatare… (Ändrat)

Idag fälldes användaren karlvonlinne på Flashback i Luleå tingsrätt för dataintrång på ett av mina konton. Straffet blev 2500 kr i dagsböter.

Jag outar inte den unga mannens namn så han får en chans till bättring och ta tag i sitt liv.

Såhär är det och jag har sagt och skrivit det tidigare, alla som ber mig om ursäkt och identifierar sina identiteter på Flashback kommer jag förlåta detta gäller även de riktigt grova förtalarna som exempelvis wildis, mrsmagoo mfl även om jag redan har era identiteter.

Men jag tänker inte gå till polisen med er alla. En hel del tänker jag ta hand om själv. Rättsväsende existerar egentligen inte i det här landet, jag kan det där bättre själv. Kom ihåg jag är en blodhund och har ett riktigt stort antal identiteter på personer från Flashback. Dessa kommer släppas för omvärlden i små stycken men inte via oss. De kommer släppas via andra, media som kommer därmed ta på sig det juridiska publicistiska ansvaret vilket innebär att vi i SIG-Gruppen INTE kommer bli ansvariga för uthängningar eller gatlopp ni kommer få utstå. För det är inte bara vad ni gjort emot MIG som kommer lämnas över utan alla brott ni begått samt många andra ni förtalat.

Tro mig, vi kan ta reda på vem vi vill och det är bevisat nu. Det var jag som sagt till polisen att kontrollera våra uppgifter om karlvonlinne med hans spelbongar. Först skrattade polisen att det kunde man inte göra men de gjorde det ändå och pang var det kalas.

Tro mig dessutom när jag säger detta INGEN aktiv medlem på Flashback kommer sparas hur snäll eller bra du än varit. Har vi eller fixat din identitet kommer vi lägga ut den. Om du är brottsling kommer vi möjligen lämna över det till polisen först såvida jag inte vill göra ditt liv till ett levande helvete. Jag kommer aldrig glömma dem smärta jag åsamkats på felaktiga grunder men jag är villig att förlåta just nu. Det har ni mitt ord på men när det upphör är ni fria byten allihopa.

Om jag kan skall jag släcka Flashback och dess medlemmar, men jag har ett liv, flickvän och vardagliga saker också. Något jag inte tror näthatarna har, annars hade de inte som mrsmagoo suttit 24/7 och kastat bort sina liv på något så meningslöst som Internet.

Skäms på er, vidriga små sjuka människor som näthatar och framför allt skäms på er som moderar Flashback. Ni är vårt främsta mål.

Vittna aldrig i Svensk domstol

Min pappa skrev ett fantastiskt och fullständigt viktigt inlägg, jag publicerar det här i modifierad form. (http://ifolkets.intre.se/?p=902 = originalet):

Om du någon gång blir vittne i en rättegång och lovas sekretess för dig och eventuellt din familj för att slippa offentligheten av någon anledning.

Lita inte på det!

Lita aldrig på löften från en åklagare! Det händer då och då att åklagare struntar i att berätta hela sanningen för vittnen därför att åklagaren vill att vittnet skall vittna. Sådana händelser kan vara att vittnet är nära anhörig och kan åberopa en lag som säger att nära anhöriga inte behöver vittna av olika anledningar. De vill kanske inte löpa gatlopp på Flashback eller därför att de har en hotbild mot sig. Åklagare kan då ta till trixandet att lova sekretesskydd så att ingen får reda på vem vittnet är. Men åklagare som gör så ljuger medvetet för de har inget stöd i lagen att lova sådant mer än under den tid utredning och rättegång pågår. Så fort rättegången är över avgör domaren/lagmannen om och vad som skall släppas fritt. Åklagaren har fullgjort sin uppgift och åklagarens löften gäller inte längre. Mindre nogräknade åklagare upplyser aldrig vittnet som lovats sekretess att det inte gäller mer än till rättegången är slut. Varför det är så här är oklart men en sak står helt klart:

Svenskt rättsväsende är en säkerhetsrisk för folket!

Jo, det är en säkerhetsrisk att bli lovad sekretess men inte får informationen att det bara gäller fram till rättegångens sista dag. Därefter ”hängs” vittnet garanterat ut på Flashback efter som den sajten inte visar någon som helst hänsyn till andra personer oavsett vem det är, hotbild eller önskemål. Inte ens barn skonas av den sjuka sajten! Vittnen som blivit lovade sekretess har blivit lurade av rättsväsendet och något personskydd finns inte i Sverige. Vanligt folk skiter rättsväsendet högaktningafullt i!

Att sådant här kan uppstå beror naturligtvis på oärliga åklagare, som ljuger för de oroliga vittnena, därför åklagaren till varje pris vill vinna sitt fall. Skipa rättvisa är inte primärt utan det är att vinna som är det primära. Bara det skapar en rättsosäkerhet. Detta gäller långt ifrån alla åklagare men en del visar ingen som helst förståelse eller empati för vittnen efter att rättegången är över. Du, och ofta din familj, blir med andra ord fullständigt blottat för miljontals människor och utsätts för en enorm risk för ditt liv i stället för, som du verkligen trodde på, skyddad mot detta.

Därför skall du aldrig lita på vad någon lovar dig, de kan bara hålla löftet så länge det handhas av den som lovar!

Detta hände en kvinna i ett fall jag känner till och som var en ”nära anhörig” till en åtalad (Jag). Åklagare var den bevisligen lögnaktiga (hon ljög för världspressen om saker om visste var felaktiga) rättshaveristen Kristina Ehrenborg-Staffas. Hon lovade den nära anhörige sekretesskydd om hon vittnade. Hon trodde på åklagaren fullt ut och ställde upp som vittne men, tack och lov, berättade några för vittnet för att skydda henne, att åklagarens löften är vatten värda (Jag via telefon från häktet bland annat och dessutom hur hon skulle åka gatlopp på Flashback). Så fort rättegången är över kommer hennes namn och personuppgifter dras i skiten på Flashback. Kvinnan ville inte tro på det som personerna däribland jag upplyste henne om, för åklagaren lovade ju det och åklagare ”är inte sådana” (mitt exex var en naiv och statusorienterad kvinna som kraftigt såg ned på folk från samhällsgrupper lägre än henne själv). Kvinnan förhörde sig på annat håll om det som denna person berättat var sant och fick beskedet att så är det. Vittnet blev oerhört besviken på Kristina Ehrenborg-Staffas som ljugit för henne och hon valde att inte vittna.

Men det räckte inte! Hon var med i förundersökningen där hennes förhör var med. Hon drogs alltså ändå i skiten av idioterna på Flashback.

Om du inte vill bli dragen i skiten av idioterna på Flashback inför en ridå på miljontals människor skall du alltid åberopa ”nära anhörig” redan innan du är förhörd! Du skall alltså aldrig medverka till polisförhör om du kan!

Det är enda sättet att slippa skitas ner på Flashback och bra att veta för alla som inte har vardagshjältar runt sig som kan berätta konsekvenserna.
För er andra som någon gång kan bli vittnen säger Svensk lag att ni måste vittna! Säger ni nej får ni dryga böter. Svensk rättvisa hjälper alltså idioterna på Flashback att mata dem med ”virke” att dra i skiten med. Skulle jag vittna idag med vad jag vet hade jag sagt nej och visat fingret till den sjukliga statsapparat vi har idag som förstör liv och dessutom förser sjuklingarna på Flashback med material att gotta sig åt. Vidrigare människor än Flashbackarna får man leta efter.

Lita aldrig på Svenskt rättsväsende! RÄKNA med att hamna på Flashback om du samarbetar på något vis med det störda rättsväsendet!

Nu är det bevisat: Näthatare är sadister och psykopater

Nätfolket som förtalar, kränker och jävlas på nätet är inget annat än ett gäng sadistiska psykopater. Det sägs i en forskningsrapport från Kanada. Alla som läser på sociala medier har mött dem. Första gången förstår man inte att de kan skriva på det vidriga sätt för forumet de skriver på. Varför tas det inte bort? Efter ett tag, när man läst vad moderatorer skriver förstår man att ägaren, ledningen och moderatorer är alla sadister och psykopater som i detta fall på Flashback.
De flesta normala människor har också funderat på vad för slags människor som ägnar sig åt detta och gömmer sig bakom anonyma signaturer?

I Kanada har forskare tagit sig an frågan och forskat fram ett svar. Näthatarna visade sig lida av sadism, psykopati och Machiavellism.
De njuter helt enkelt av att andra människor lider och känner obehag att förfölja dem. Den mentala störningen gör att de inte kan sluta skriva utan måste få sin dagliga dos av att skriva illa om andra, ofta helt ovetande personer.

Läs forskningsrapporten här: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0191886914000324

När man läser inläggen på Flashback efter att ha läst forskningsrapporten ser man väldigt tydligt att rapporten stämmer mycket väl med Flashback. Ni näthatare är alltså psyksjuka individer som borde förbjudas använda nätet! Man börjar undra om det inte behövs Internetkörkort idag oavsett bör lagarna stramas upp så folk inte kan bete sig hur illa som helst gentemot andra kännande (med riktiga känslor) individer.

Delar av postningen kommer från bloggen, http://ifolkets.intre.se/ som jag rekommenderar som en av de bättre siterna på nätet om Näthat.

Poliser brukar våld mot folket ostraffat

Först vill jag säga att det finns bra poliser, de flesta är faktiskt bra. De jag minns är dock de som inte är så bra (de har slagit mig, manipulerat mig, torterat mig mentalt och ljugit för vittnen). Man läser ofta att en del poliser brukar övervåld. I vanlig ordning får de betala priset för detta…. Eller, nej, de klarar sig nästa alltid. I vanlig ordning borde de få betala priset för det. Orsaken till att de inte behöver stå till svars för sina gärningar ligger i att poliser utreder poliser och att rättsväsendet snöat in på att polismans ord alltid väger tyngst. De poliser som utreder andra poliser (och Riksåklagarna för polisärenden är inte bättre de, trots att JO hade gett mig rätt angående tortyren jag utsattes för på Aminogatan vägrar de be om ursäkt när de ansåg att inga fel hade gjorts) vill säkert gör rätt men andan inom kåren är inte bara en anda, det är ett tvångsinstrument! Utredande poliser vågar helt enkelt inte gå emot denna anda, de väljer hellre att formulera sig på ett sätt att den skyldige går fri. Om de inte gör det kan de råka illa ut själva där avsked kan vara ett av “andans” vapen.
I stort sett är det alltså inte bättre än vilken bananrepublik som helst bara det att det görs elegantare här. Polisen har ett våldsmonopol de idag inte alls förtjänar.

I längden är inte systemet, med den i betong gjutna, kårandan bra. Tvärt om, den förstör polisens rykte och skapar en rättsosäkehet som för med sig att folk inte anmäler händelser. ett samhälle där folk avstår från att anmäla olagligheter är inget rättssamhälle, det är vilda västern. Så är det i Sverige idag, tyvärr! Alltså inte ett dugg bättre än någon bananrepublik. Rättsrötan och rättsosäkerheten är så stor idag att jag skulle med ytterst stor tvekan ta kontakt med rättsväsendet jag skulle snarare överväga ta lagen i egna händer! Är det ett sådant samhälle vi vill ha?

Hur ser lösningen på problemet ut?
Jag tror att lösningen på problemet ligger i att flytta polisrollen närmare folket. Det skall vara fullt naturligt för alla att ta hjälp av polis i flera skilda ärenden som inte alltid behöver vara polisiära. De Engelska poliserna som kallas “Bobbies”, lyfter hela den Engelska poliskåren till en respektfullhet inte många andra kårer når upp till. Åtminstone var det så förr.

Hur skulle vi kunna göra samma sak i Sverige?

Reklamen är nödvändig för Flashback forums överlevnad – Installera Adblock

Alla bör installera Adblock plus om ni använder Firefox, det är enkelt och tar bort all störig reklam på olika hemsidor. Men framför allt överlever inte Flashback utan sina annonsintäkter. Därför bör alla människor med något sånär önskan om ett bättre samhälle, ett samhälle där folk inte förtalas eller terroriseras installera reklamblockerande mjukvara på datorn. Alla bör göra det på samma vis som jag anser att alla bör kryptera sin dator (instruktioner om hur man gör det kommer i framtida inlägg).

För Firefoxanvändare klipp och klistra följande länk:

https://addons.mozilla.org/sv-se/firefox/addon/adblock-plus/

Det är lika enkelt som att installera vilket tillägg som helst och enkla instruktioner finner ni på den här länken:

Sprid budskapet, låt så många människor som möjligt ta del av hur man får bort reklamen och därmed sätta punkt för skurkforumet Flashback och dess gelikar.

I ett inlägg som postades på Flashback av Admin (ägaren av Flashback):

Annonsblockering skadar oss. Annonserna är forumets enda intäkt och är nödvändiga för att vi ska kunna finnas kvar. Om möjligt ber vi er därför att stänga av annonsblockeringen när ni besöker Flashback. Tack!

Tidigare fanns det här https://www.flashback.org/f464 (numera går inlägget att finna här https://www.flashback.org/t2295210) men efter att bloggen I folkets intresse (http://ifolkets.intre.se/?p=523) uppmärksammade detta har texten försvunnit eller ändrat länk. Så alla som kan bör slå ett slag för inte bara alla som skadas av förtalsmaskinen Flashback Forum, utan också för FN’s deklaration för mänskliga rättigheter, installera någon form av annonsblockering. Låt oss alla svälta Flashback till döds. Ta ifrån dem deras pengar, Flashback är ett vinstdrivande företag vars affärsidé är att tjäna pengar på andras lidande. Det handlar inte om yttrandefrihet för de är väldigt snabba att radera sådant som kan skada Flashback som forum det handlar snarare enbart om att tjäna pengar med hjälp av gratis arbetskraft skrattar Jan Axelsson och de två övriga i styrelsen som tjänar pengar åt alla idioter till moderatorer som är så dumma att de jobbar helt gratis åt ett vinstdrivande bolag!

Rekomenderad läsning hur viktig reklamen är för Flashbacks överlevnad: http://ifolkets.intre.se/?p=548

Har du förslag och instruktioner hur man enkelt för vem som helst kan med olika sorters browsers stänga av reklamen på det kriminella forumet Flashback posta gärna i kommentarsfunktionen. Gärna med tydliga instruktioner och länkar vid behov.

Allteftersom fler förslag och instruktioner till olika browsers eller metoder kommer in kommer jag uppdatera det här inlägget. Skicka in förslag och instruktioner som är enkla så vem som helst förstår!

Senast uppdaterad:31 Januari = Länk till inlägg med citat.

OBS: Detta inlägg och de länkar som läggs upp är fria att kopiera upp för vem som helst. Sprid ordet, posta rakt av eller sprid länkar. Vi måste alla kämpa för att få bort förtalsmaskinen från Internet, det går bara vi är många nog och ivriga nog.

….och livet går vidare.

Jag har haft ett kortare uppehåll med resor och annat med min älskling och vänner. Det är trevligt och alla har vi det bra. Det är riktigt roligt att bara kunna vara. Något rättsvårdande myndigheter tidigare gjort det i stort omöjligt att ha och göra. Folk är trångsynta och oförstående men alla är det inte och det är inga wannabes eller knäppskallar utan vanliga personer. Jag är praktiskt taget socialt död tack vare en sjuklig åklagares fantasier men jag har ändå en framtid.

Skadeståndet skall vara värdigt det mord jag anser staten och dess socialpornografiska åklagare genomfört på mig. Jag tänker i mitt skadeståndsanspråk påtala att jag vill faktiskt veta hur mycket ett människoliv är värt i Sverige idag. Hur mycket kostar ett liv? Den summa de kommer reducera mitt ursprungliga krav är vad ett människovärde är alltså rent logiskt värt. Den kunskapen kommer jag därefter för alltid att bära med mig.

Det är inte tillåtet att ta livet av människor och det är vad staten gjort med den person jag var. Hon är död, den person jag sedan var under en längre tid efter jag släpptes från häktet var inget annat än en spillra, en ande som idag inte heller finns kvar. Jag är numera en ny person och den jag skall ha varit känns oerhört avlägsen.

Det tragiska är att jag verkligen hade börjat få kontroll på allt och livet hade börjat fungera, som läsare kan ni inte förstå vilka framsteg och hur mycket jag hade förändrat mig innan jag greps. Men nu är det dags att gå vidare och med min hjärtans dam och mina nya vänner runt om i Sverige vet jag att jag kommer kunna göra det.

Glada hälsningar till alla 🙂

Flashbackgrävarna den stora bluffen!

De slår sig för bröstet, de tror de är något och de ger framför allt legitimitet för det kriminella forumet Flashback i omvärlden och medias ögon. De har till och med vunnit pris åt forumet som gladeligen triggar och trycker på att folk skall ta livet av sig eller hetsar emot folkgrupp osv. Pedofilforumet med trådar om hur man bäst kidnappar barn för att ha dem som sexslavar är minst sagt speciell eller den numera borttagna tråden hur man tränar sina egna barn till att bli ens egna sexslavar. Sexslavstråden plockades inte bort pga Flashback ville det utan att de böjde sig för publikstormen som höll på ruska om hela Flashback. De räddade bara sina egna stjärtar inte yttrandefrihet. För det måste ni alla vara medvetna om, Flashback är en ekonomisk vinstdrivande verksamhet vars vinst handlar i mångt och mycket om att just skada andra människor.

Hamilkar moderator på Flashback som tog emot priset ingår egentligen inte i Flashback-grävarna utan eftersom han stått öppet med vem han är så kunde och vågade han offentligt vara där och representera dem. Hamilkar är en okej person, en av de få Flashbackanvändarna vi hittat som faktiskt har en imponerande meritlista han är nämligen professor i molekylärbiologi. Vi vet vem han är och var han jobbar men det är inget underligt med det han är själv öppen med det som sagt.

Men i övrigt består de flesta av de vi faktiskt tagit reda identiteten på synnerligen missanpassade individer som lider av mängder av olika handikapp. På Internet döljer de dock allt detta i regel och framstår som vita riddare utan någon fetma, kroppsliga lyten som dvärgväxt eller liknande. De är också många gånger psykiskt sjuka människor. Flera av dem är dömda eller varit misstänkta för brott, en är till och med en dråp-mördare och satt på rättspsyk i flera år (samma person fördömer mig som psykopat…ja snurrigt det kan bli när inte haspen är på). Därefter har vi en annan man som bland annat förtalat mig men bett om ursäkt, han är fet stackare ful som stryk som inte bara var med och skapade ett falskt sjukintyg i en terrorkampanj för att förtala en oskyldig kvinna på Flashback han var också inblandad i att organiserat en våldtäkt på sin föredetta flickvän som hade lämnat honom (men kom undan detta eftersom hans mamma är en mycket känd advokat). Varför inte ta den unga Göteborgsmannen som försvarar Flashback över hela nätet som lider av Peter Pan komplex och är sexuellt intresserad av barn, ja inte väldigt små barn utan mer barn som är i hans egna mentala ålder småflickor helt enkelt (personer med sexuell attraktion till barn brukar ha en så kallad AOA = Age Of Attraction dvs vilken åldersgrupp de intresserar sig av och i vissa fall kan dessa vara riktigt snäva) som med en mycket allvarlig sjukdomsbild med och runt sig fullkomligt äts upp av sina egna inre smärtor och liksom det barn han är slår han utåt istället för att bearbeta sina egna problem. Han har nu i och för sig blivit bannad från Flashback för att posta barnpornografi (att det inte är tillåtet är enbart för att Svensk lag inte tillåter det annars hade de tillåtit det) i folkmun skulle han kallas för en pedofil. Japp Flashbackare i ett nötskal. Vi har hur många som helst!

Men åter till grävarna.

Vad har de uträttat, min pappa har på sin blogg http://ifolkets.intre.se/ plockat ned dem ganska bra men det måste påtalas mer och mer.

Naturfotografens manipulerade foton: Det är det som gjorde att Flashback vann pris när de “avslöjade” det. Det är detta gräv som gjorde att en formell grupp bildades inom Flashback och flashbackgrävarna blev ett känt namn. Användaren Lodjuret skapades då eftersom Terjes bilder ofta handlade om just Lodjur. Men sanningen är den att folk redan innan hade påtalat att bilderna såg manipulerade ut. En journalist meddelade exempelvis Jägarförbundet att bilderna såg manipulerade ut långt innan något gräv ens hade börjat. Flashbackgrävarna körde bara på det spår andra redan lagt ut och påtalat.

Att de får äran för att stulit andras teorier/arbete och ta åt sig hela äran är ett svineri och skamligt av Sveriges Radio att ge dem ett pris för detta! Skäms för fan ni som är ansvariga bakom det.

För Flashbackgrävarna är hänsynslösa sjuka internetparasiter som i sina så kallade gräv förstör liv. Terjes familj hängdes ut på ett ytterst smaklöst vis. Alla dessa människor sätter sina klor i förstör de mängder av liv vid sidan om och oskyldiga hängs ut i jakten.

Då kommer vi till den så kallade “Kattmördaren” i Högsbo Göteborg. De pekade ut mängder av oskyldiga stackars killar, flera blev förföljda och misshandlade och mordhotad. Familjer hängdes ut. Men när fel person med “säkerhet” hängdes ut kontaktade den verkligare kattslaktaren dem och sade att han var den riktiga därmed genom tur fick de rätt person genom priset av att förstöra livet för en annan och dennes familj! De lurade en liten gosse till en annan site där de fick hans IP, vilket visar att de hade och göra med ett barn att göra som inte är IT-kompetent och narcissistiskt lagd. En sådan person kan vilken idiot som helst lura. De är alltså inte skickliga, de är inte smarta. Var det värt alla de personers liv och familjers liv som blev uthängda och mycket traumatiserade? Nej, bara en sjuk människa kan tycka det eller en insiktslös idiot som inte förstår hur hemskt det är att bli uthängd och få sitt liv ödelagt av internetriddare som är för fega för att stå för vilka de är tillskillnad från mig exempelvis. Jag utmanar er men ni är fega små grisar som inte vågar gå utanför er anonymitet.

Göteborgsposten gjorde en träffande analys rörande Flashbackgrävarna: “En uppenbar paradox i sammanhanget är att nätforumet både löst brottet och orsakat nya. “

De lider av narcissistisk hybris själva och i sin iver att få rätt slänger de ut alla kroka de kan och har och någon måste nappa. Men genom att slänga ut alla krokarna förstör de hundratals liv, tusentals skulle jag tro. Flashback och Flashbackgrävarna måste stoppas. Det måste vara ett slut på den socialpornografiska ondska som tillåts husera i Sverige. Genom sin fejkade samhällsnytta ger de kriminaliteten legitimitet och gör Flashback rumsren. Det kan ingen människa med empati tillåta och har man insikt i hur det fungerar fattar man att Flashbacks bra delar är deras värsta delar…ondskan legitimeras!

Flashbackgrävarna kommer själva bli grävda och outade för hela världen. Ni kommer visa er vara egocentriska, vissa feta andra djupt mentalt sjuka och en del fult normala och högfungerande om än med så skadad självinsikt och moral att ni inte förstår att ni skadar andra genom era gräv, en del kommer verka högfungerande men vid närmare granskning kommer en mycket allvarlig sjukdomsbild visa sig som alla ser utan personen själv (så som alla andra Flashbackare vi tagit reda på identiteten på visat sig vara). Ni är naturintresserade, djurintresserade och vissa av er är specialiserade inom fotografi och därmed bildmanipulation. Vi kommer ta er, ni kanske inte gjort något olagligt men ni skall få smaka på vad ni gett andra. Ni kommer bli uthängda över hela världen och på Flashback, ni kommer tvingas överge era användare som ni i er sjukliga hybris ser som en förlängning av er egna personlighet. Det kommer kännas som att ni får era fingrar avskurna…men allt som händer är att ni måste inse att det finns en värld utanför Internet. Lämna tangentbordet och upplev den världen…bara en rekommendation för er egna hälsas skull. Ni kan skaffa vänner, jag lovar det kommer gå bra.

Gott nytt år och nya krafter

I år skall jag ta sikte på det kriminella forumet Flashback, jag är medlem i SI-grävarna en grupp som försöker sänka näthatet på Internet. Vi har tagit reda på identiteten på ett stort antal användare på Flashback däribland en bunt moderatorer. Många överraskningar utlovas i den attack-form jag kallar för asymmetrisk clusterfuck.

Ni har bara er själva att skylla era idioter, jag har lovat i Radio och jag har med hjälp av den grupp jag tillhör hållit det löftet.Jag har 4 år på mig att sätta dit er och jag kommer att göra det. Men ni kommer bli utomordentligt överraskade hur vi kommer gå tillväga. Ja en del av kommer till och med bli personligen överraskade.

Mer säger jag inte haha.

PS: Den grupp jag tillhör jobbar bara med lagliga medel, om jag personligen gör det får ni se. 🙂

flashbacklogo