Skelettkvinnan

Operation Ben-brott

En ursäkt kan betyda så mycket

Efter ett långt telefonsamtal med den unga mannen som gjorde dataintrång på min email inser man att även de man kan vara riktigt arg på också förtjänar förståelse.

Den unga mannen led svår samvetskval under vårt samtal och erkände samtliga gärningar. Men det är okej, jag har lovat att förlåta alla som ber om ursäkt och identifierar sig. Egentligen hade jag en diabolisk plan för den här killen. Jag skulle dra honom igen inför rätta för förtal. Men efter en lång och uppriktig diskussion och medmänsklighet försvann alla begär efter hämnd.

Jag förlåter honom och hans ord har varit uppriktiga. Jag har haft samtal med flera näthatare vid det här laget som jag grävt fram och historien känns igen. De följer med gruppen, det blir ett spel och man glömmer att det finns en människa bakom. Återigen alltså, möjligen kan det vara en åldersfråga. De här som följer strömmen brukar ofta vara yngre. De riktiga, de sjuka näthatarna som mrsmagoo, Theron mfl är medelålders och har något allvarligt fel i huvudet.

Men den unga mannen som fälldes för dataintrång emot mig var också upprörd över att han kände sig så bedragen av media och åklagaren. Hur de kunde skapa en sådan stämning. Att media skriver när det är snaskigt är bara att förvänta sig. Men en åklagare har ansvar, Kristina Ehrenborg Staffas satt och ljög världspressen i ansiktet under presskonferansen om bårhuskoder och en del annat. Hon till och med hänvisade folk till att besöka Flashback där mitt liv ödelades tack vare henne och hennes fantasier. Jag kommer aldrig glömma och förlåta det, det kan jag lova.

Men en person som matas med information som är felaktig och sedan hypas med löpsedlar är också många gånger ett offer. Offer för desinformation.

Jag förklarade för den unga mannen varför det blev så fel så som jag förklarat för andra Flashbackare. Det rör sig om att när man hamnar på Flashback drabbas man av en värdeförskjutning med tiden, en förskjutning av känslan av rätt och fel, verklighet och fantasi som kan jämställas med kognitiv dissonans. En sorts förtrollning som bara bryts av att stänga av datorn eller sluta besöka sidan. Flashback är skadlig, det är en samhällsfara som fostrar ungdomar till att bli Internetpsykopater. Nu är det bara dags att dra pluggen ur skithuset.

Jag är villig att förlåta alla, jag vill verkligen det, enda krav jag har är att personen identifierar sig med sitt Flashback nick samt sin verkliga identitet. Därefter förlåter jag. Erbjudandet kommer inte kvarstå för evigt.

ASF, jag vill tacka dig för det fina brev du skrev på Flashback och jag tror du nog öppnat många ögon med den öppenhjärtliga bekännelsen. Av vårt samtal att döma så är du en bra människa med mänsklighet som ett starkt karaktärsdrag. Jag är imponerad. Faktiskt känns det som jag själv blev bättre av din öppenhjärtlighet och inspirerande ärlighet. Jag blev i alla fall rörd.

Lycka verkligen till nu ASF!

Updated: 7 maj, 2014 — 23:41

4 Comments

Add a Comment
  1. Man blir verkligen rörd av killens text men också av ditt mycket empatifulla svar. Han menar vad han skriver och det känns ända ut i ståpälsen. Fantastiskt att du kan hitta de anonyma användarna på flashback. Jag har testat men anser det som omöjligt. Tack vare att denna kille gett sig ut och erkänner sig hittad kommer det att slå luften ur näthatare som tror sig vara omöjliga att hitta.

    Symbiosen mellan den näthatade Helena och den före detta näthataren ger mersmak! Jag ser en nystart av nätsamvaron!

  2. Flashback forum borde stoppas från att vara verksam på nätet om inte hatkampanjerna upphör där, om Flashback ska vara kvar så bör alla hatkampanjer där inne omedelbart upphöra, först då kan forumets rykte förbättras.Tack vare att det har pågått mycket skit på Flashback så har dess rykte blivit ordentligt besudlad.

  3. Om Flashbacks forum ska bättras så kräver jag och många andra att alla diskussionstrådar samt inlägg, som handlar om ************ och Skelettkvinnan raderas bort, sen bör även alla trådar och inlägg som på ren svenska hackar på handikappade, olika religioner, folkslag, personer med olika kön med mera raderas bort, samt trådar som i smyg uppviglar till olagligheter tas bort och inlägg och trådar som förhärligar knark ska tas bort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skelettkvinnan © 2013 Frontier Theme