Skelett – Köp och Sälj!

Använd kommentarsfunktionen för försäljning eller handel mellan varandra. Vid behov skicka in en annons så läggs den upp här och glöm inte bilder säger mer än tusen ord (Ladda upp bilder på någon bildsite). Du bestämmer själv vilka priser du tar för DINA skelettdelar och den prissättning som förekommer på denna avdelning har inget med den prissättning den här bloggen sätter på de skelettdelar som är till salu via skelettkvinnan.se’s ägare.

Alla skelettdelar måste vara marknadsmässigt korrekta och lagliga i Sverige. Det vill säga enligt den prejudicerande domen emot mig måste alla skelettdelar som köpes och säljes inte ha varit någonsin varit avsedda att begravas i Sverige och i många fall varit del av en internationell handel av skelettdelar. Skelettkvinnan.se ansvarar heller inte för om något går snett eller bedrägeri.

Annonser eller diskussioner som inte är inom lagens ramar raderas. Kommentarer som inte hör till avdelningen raderas, detta är endast köp och sälj.

———————————————————-

3 Comments

Add a Comment
  1. Björn Lindström

    Hej!
    Är en pensionerad tandläkare som har ett kranium sedan studietiden för ca 45 år sedan. Fick det av en äldre tandläkare som present, när jag kom in på tandläkarhögskolan.Vill nu bli av med det och undrar hur man gör. Är det lagligt att sälja det? Till dig t.ex?

  2. Jag har ett kranium, som ursprungligen tillhörde min far, som var läkare. Han hade enligt vad han berättade för mig skaffat kraniet från Tyskland under sin studier på 20-talet. Vad kan jag göra med det?
    Tacksam för råd.

    1. Helt lagligt att sälja och köpa vart du vill och användas, skickas och förvaras hur som helst. Jag rekommenderar dock respekt då det ändå varit en levande människa. Priserna idag varierar, just nu pågår ett slags prisras eftersom marknaden gick i taket när Kina och Indien efter varandra förbjöd export. Så priserna steg flerfaldigt men nu är på väg ned igen då alla letat upp sina gamla medicinska skelettdelar och säljer. Värdet beror på antal tänder och hur modifierad skallen är. Morbiditet som sjukdomar eller skottskador ökar alltid priset och kön är mycket viktigt, kvinnligt kön är mer värt än manligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.